BAŞKAN DOĞAN GÖREVİ DEVRALDI

BAŞKAN DOĞAN GÖREVİ DEVRALDI
31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nde Çarşamba Belediye Başkanı olan Halit Doğan, devir teslim töreni ile başkanlık görevini resmen devralmış oldu.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nde Çarşamba Belediye Başkanlığı görevine seçilen Cumhur İttifakı ve AK Parti Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve Belediye Meclis Üyeleri bugün İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatalarını Çarşamba İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sevda Aydın Bülbül’ün elinden aldı.

Mazbata töreninin ardından AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı binasına ziyarette bulunan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve Meclis Üyeleri daha sonra Çarşamba Belediye Başkanlığı binası önünde gerçekleştirilen devir teslim törenine geçtiler. Burada yapılan programda ilk olarak konuşan MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Başkan Doğan’a ve meclis üyelerine başarı dileklerinde bulundu. Karapıçak’ın konuşması sonrasında söz alan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu’da Başkan Halit Doğan’ı tebrik ederek başarı dileklerinde bulundu.

 

Daha sonra geniş katılımlı devir teslim töreninde konuşan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, 19 Ocak’ta Cumhurbaşkanımız Cumhur İttifakı’nın Çarşamba Belediye Başkan Adayı Halit Doğan’dır dedi ve çalışmalara başladık. 31 Mart akşamına kadarda Çarşamba sokaklarında insanlarımızla birlikle olduk. Allah nasip ederse, bunun öncesinde de başlanmış ve bu süreçte de daha da yukarılara çıkmış, inşallah belediye başkanlığı döneminde de daha da yukarılara çıkacak bir gönül bağı oluştu aramızda. Allah’ın izniyle Çarşamba’mızın altyapısından, üst yapısına şehirleşme manasında göz kamaştıran bir ilçe haline getirmeyi hedefliyoruz. İkinci hedefimiz Çarşamba’nın istihdamına katkı sağlamak. İnşallah bu amaçla hep beraber yol yürüyeceğiz. 2014 yılında Çarşamba İlçe Başkanı olarak göreve başladım. 2019 yılında Cumhur İttifakı’nın Çarşamba Belediye Başkan Adayı oldum. 31 Mart akşamı Çarşamba Belediye Başkanı olarak bizleri seçtiniz. Şimdi oy veren, vermeyen hiçbir ayrım yapmadan tüm Çarşambalılara söz verdiğimiz gibi, büyüklerimize kardeş, küçüklerimize ağabey olarak inşallah yol yürümeyi hedefliyoruz. Bizden önce görev yapmış sağ olan hayatta olan tüm belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun. Allah ömürlerini uzun ve hayırlı eylesin. Görev süremiz bittiğinde inşallah yine böyle bir kalabalığın önünde şanıyla şerefiyle görevimizi teslim etmeyi Allah hepimize nasip eylesin. Belediye’nin kapısı sonuna kadar herkese açık.” dedi.
 

Başkan Doğan konuşmasının ardından vatandaşların tebriklerini kabul etti. Daha sonra Belediye Başkanlığı makamına geçen Doğan, burada da tebrikleri kabul etmeye devam etti. Devir-teslim töreninde AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, MHP Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

1-076.jpg2-076.jpg3-068.jpg4-054.jpg5-036.jpg6-024.jpg7-018.jpg8-014.jpg9-006.jpg10-004.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber