Başkan Doğan: “Görevdeki Başkan Zaten Adaydır”

Başkan Doğan: “Görevdeki Başkan Zaten Adaydır”
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, ilçeye hizmet için sürekli bir çalışma içerisinde olduğunu belirterek, yaklaşan yerel seçimlerde kendisine yeniden görev verilmesi halinde görevden kaçmayacağını belirtti.

İlçedeki çalışmaları yakından takip eden Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, gazetemiz muhabirlerinin “Yerel Seçimde yeniden aday mısınız?” sorusuna cevap verdi. 2024 yılı Mart ayında gerçekleştirilecek Mahalli İdareler seçimine kısa bir süre kala, Çarşamba ilçesinde de siyasi arenanın takvim işledikçe hareketlenmesi bekleniyor.2014 seçimlerinde %70 oranında rekor oyla Çarşamba Belediye Başkanı seçilen Halit Doğan, yaklaşan yerel seçimde yeniden aday olacak mısınız sorusuna cevap verdi.

Başkan Halit Doğan, “Görevde ki belediye başkanı zaten potansiyel adaydır. Bu vatandaşın tercihi ve genel merkezin kararıyla olacak bir iştir. Biz görev verildikten sonra kaçma durumumuz yok. Ama görev verilmedikten sonra da küsecek bir durumumuz yok. Biz sadece Memlekete hizmet etmek için günü bereketli geçirmeye gayret ediyoruz. Sorumluluğumuz günü bereketli geçirmek. Sizlerin de şahit olduğu gibi Organize Sanayi Bölgemizde fabrikalar açmaya başladık. Bir taraftan Tekstil Kent fabrikalarının temelleri atılıyor. Diğer taraftan üst yapıları yapılıyor. Orada bir istihdam seferberliği oluşturduk. Bir taraftan kütüphanemiz yapılıyor, yüzme havuzlarımızı yapıyoruz. Kano tesisinin yapılması için uğraşıyoruz. Çarşamba’nın girişin de doğal ürünler pazarı yapıyoruz. Yol üzerinden geçen hemşerilerimiz Çarşambaya gelsin. Bir dinlensin Çarşambayı tanısın istiyoruz. Çarşamba’nın güzelliklerini görsünler istiyoruz. Bir çalışma içindeyiz. Yarının sahibi Allah’tır. Biz kadere iman etmiş insanlarız. Bizim sorumluluğumuz çalışmak, gerisi Allah’ın takdiri.” Yorumunda bulundu.

HABER: Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber