Başkan Doğan EVET için Hürriyet’te!

Başkan Doğan EVET için Hürriyet’te!
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, Anayasa Değişikliği Halk Oylaması çalışmaları kapsamında Hürriyet Mahallesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulunarak vatandaşlara referandum sürecini anlattı.

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, 16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek olan Anayasa Değişikliği Halk Oylaması çalışmaları kapsamında Hürriyet Mahallesi’nde bir dizi ziyaretlerde bulunarak vatandaşlara referandum sürecini anlattı.

baskan-dogan-evet-icin-hurriyet’te!-(2).jpg

Referandum çalışmalarına kısa bir süre kala çalışmalarını sürdüren AK Parti Çarşamba İlçe Teşkilatı, Çarşamba’nın Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek neden evet oyu verilmesi gerektiğini anlatarak, 16 Nisan’da yapılacak olan Halk Oylamasında Hürriyet Mahallesi sakinlerinden ‘evet’ oyu istedi.

15 Temmuz ve sonrasında ülkenin zorlu bir süreç içerisine girdiğini belirten AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, “Bu referandum sürecinde birlik ve beraberliğimizi koruyarak, dik bir duruş sergilememiz gerekiyor.”diyen Başkan Doğan, Cumhurbaşkanlığı sistemini ve evet oyunun önemini antarak, “Hürriyet Mahallemizden 16 Nisan günü referanduma yüksek bir katılımla evet oyu istiyoruz.” dedi.

Mahalle sakinleri ve esanflarını bir bir gezen AK Parti İlçe Teşkilatı, ziyaretini tamamladıktan sonra mahalleden ayrıldı.

HABER : Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber