Başkan Doğan, "Yeni Hastane inşaatı yeniden ihaleye çıkıyor"

Başkan Doğan, Yeni Hastane inşaatı yeniden ihaleye çıkıyor
AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Devlet Hastanesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanlığına atanması sonrasında sessiz sedasız hem Cumhurbaşkanlığı seçimleri için ve hem de ilçede ki diğer çalışmaları sürdüren AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan Çarşamba Devlet Hastanesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Çarşamba Devlet Hastanesi Yöneticisi Op.Dr. Mehmet Bilgin ve Başhekim Op.Dr. Mustafa ÇAĞLAR ile Başhekim Yardımcıları Dr. Selami Arslan' dan hastane hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Hastanenin ihtiyaçları ve yeni hastane yapımı konusunda da görüşen İlçe Başkanı Halit Doğan, yapımı adeta yılan hikayesine dönen Yeni Çarşamba Devlet Hastanesi inşaatı hakkında ise şu kısa açıklamayı yaptı. Doğan, "Yeni hastanemizin inşaat işi için sürdürülen eski İhalenin tasfiye işlemi bitti. Yeni ihaleye çok yakında çıkılıyor. İhale için TOKİ,  en yakın zamanda Hastane inşaatımız alanında kurulacak olan şantiye ile yapım işi tekrar hareketlenecek" dedi.

HABER-FOTO: Kenan GÜN- Nurhan GÜZEL

yeni-hastane-insaati-yeniden-ihaleye-cikiyor.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel