Başkan Deniz’den Yeni Sezon Açıklaması

Başkan Deniz’den Yeni Sezon Açıklaması
Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES) Başkanı Kerim Deniz, korona virüs salgını sürecinde başlayacak olan yeni sezona ilişkin açıklamalarda bulundu.

Pandemi sürecini değerlendiren Başkan Deniz, ‘Pandemi sürecinde biz engellilerin çok aktivitesi olmadığı için bizim en büyük aktivitelerimizden birisi spor ve antrenman yapmak. Bizler bu süreçte evden çıkmamaya çalışarak evimizde idman yapmaya çalıştık.’ dedi.

5 Ekim’de Başlıyoruz
Korona virüs tedbirleri kapsamında maçların ve idmanların iptal olması üzerine açıklamalarda bulunan Başkan Kerim Deniz, ‘Her ne kadar maçlar başlamasa da transfer alımı yapıyoruz. Şuana kadar 2 transfer alımı yaptık.  Daha güçlü bir takımla yeni sezona başlamak istiyoruz. Şuana kadar takım oyuncularımız ve yönetici kadromuzda pozitif teste karşılaşmadık. Haftada 3 gün olmak üzere 5 Ekim’de antrenmanlara başlıyoruz. Kasım ayında da maçlar başlayacak.’ İfadelerini kullandı.

Başkan Deniz, “Çarşamba Belediyesi Başkanı Halit Doğan ve Çarşamba TSO Başkanı Ahmet Yılmaz bizi her konuda desteklediği için şükranlarımı sunuyorum’’ diye sözlerini noktaladı.

HABER: Yağmur AYAN – Gülizar KELEŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber