BAŞKAN DENİZ’DEN YALAN BEYANA UYARI

BAŞKAN DENİZ’DEN YALAN BEYANA UYARI
Çarşamba Bedensel Engelliler Kulübü (ÇABES) Başkanı Kerim Deniz, sosyal medya üzerinden kulüpleri hakkında yalan beyanlarla suçlamalar yapıldığına dikkat çekerek, “2013 yılında kurulan kulübümüzün bugüne kadar hiçbir sporcuya borcu kalmamıştır. Yalan beya

baskan-deniz’den-yalan-beyana-uyari.jpg

Çarşamba Bedensel Engelliler Kulübü (ÇABES) başkanı Kerim Deniz, “Son günlerde sosyal medya üzerinden kulübümüz aleyhine açıklamalarda bulunan eski sporcularımızdan İsa Gökçe, kulübümüzde 2019-2020 sezonunda lisansını kendisi tarafından yenilenmediğinden kulübümüzde mecburen kadro dışı kalmıştır. Bu duruma daha sonra üzülen sporcu kendi hata ve eksiğini kapatabilmek ve haklı çıkabilme umudu ile son zamanlarda sosyal medyada üzerinden karalama kampanyası ve yalan beyanlarla kulübümüzü zan altında bırakmaktadır.” İfadeleri ile şöyle devam etti.

Söz konusu sporcuya kulübümüzün geçmişten veya gelecekle ilgili olacak şekilde bile hiçbir borcu bulunmamaktadır şeklinde konuşan Başkan Kerim Deniz, “Belediyemiz sponsorluğunda yürüttüğümüz tekerlekli sandalye basketbol faaliyetlerinde özellikle sözleşme yaptığımız tüm sporcularımızın hak edişleri vaktinde ödenmiştir. Kulübümüzü zan altında bırakan eski sporcumuzun bu yalan ve iftiralarını sürdürdüğü takdirde kulübümüz hukuki yola başvurmak zorunda kalacaktır. Kamuoyuna duyurulur.” Sözleri ile açıklamasını tamamladı.

HABER: Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber