Başkan Bilici’den teröre lanet

Başkan Bilici’den teröre lanet
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Bilici, ülke genelinde yaşanılan terör saldırılarına sert tepki gösterd

Gazetemize açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Bilici, “Son günlerde yaşanan terör olayları ülkemize yönelik yapılan hain saldırılardır. Bizlerin birlik ve beraberliğini bozmak için haince saldıran alçaklar, artık insanlıktan çıkarak milletin, vatandaşımızın en mutlu olduğu ve birlikte olduğu düğünde bombalı saldırıda bulunmuşlardır. O düğünde mutluluk içerisinde birbirleri ile sohbet eden masum vatandaşlarımızın canına kast eden hainler, ülkemizin birliğini ve bütünlüğünü böleceklerini zannetmektedirler. Ama bu alçaklar bu ülkenin hiçbir zaman ayrılamayacağını, bir bütün olduğunu görmekteler. Gaziantep ve diğer illerimizde yaşanılan terör olaylarından ülkemiz daha da güçlenecek, hainleri temizleyerek en kısa zamanda  refah içerisinde bir havaya bürüneceğimizin inancındayım. Faili kim olursa olsun, işgal denemeleri, dehşet ve vahşet girişimleri ve yaşanan katliamlar bu aziz milletin varlığını, birliğini ve dirliğini yok edemeyecektir.”

Başkan Bilici konuşmasında, “Terör olaylarında şehit olan masum vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Tüm milletimize başsağlığı diliyorum" dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Siyaset