Başkan Bilici Adaylığını açıkladı

Başkan Bilici Adaylığını açıkladı
Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) hafta sonunda yapılacak İlçe Başkanlığı seçimleri öncesinde mevcut Başkan Süleyman Bilici, aday olduğunu parti binasında geniş katılımın olduğu basın açıklamasında söyledi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı’nda Pazar günü gerçekleştirilecek İlçe Başkanlığı seçimleri öncesi, Mevuct Başkan Süleyman Bilici, yeniden aday olduğunu açıkladı. Parti binasında geniş katılımın olduğu basın açıklamasında konuşan Süleyman Bilici, hafta sonu  yapılacak seçim için demokratik bir ortamda geçmesini temenni ettiğini söyledi.

baskanbilici2.jpg


Pazar günü İstasyon Düğün Salonu’nda yapılacak kurultaya partilileri davet eden Başkan Bilici yaptığı adaylık açıklamasında, Cumhuriyet Halk Partisi’nin her kulvardaki seçimlerinde birden fazla aday olmasının kendileri için sevindirici olarak karşılandığını söyleyen CHP İlçe Başkanı Süleyman Bilici, “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. 13 yıldır iktidarda bulunan AKP, ülkemizin kuruluş ilkelerini birer birer elimizden alıyor. Kamuya ait devletin tüm mallarını, mülklerini peşkeş çekercesine yandaşlarına verdiler. Daha sonra tüm milliyetçiliği ayaklar altına aldılar. En son geldikleri nokta ise bizim kuruluş ilkemiz olan, son kalemiz olan cumhuriyeti de elimizde almaya çalışıyorlar. Bunu meclis başkanının yapmış olduğu teşekkür açıklamasında açık ve net bir şekilde gördük. Üzülerek izledik. AKP’li bir milletvekilinin çıkıp ‘Bundan sonra yemin metninin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde değişmesi için gereken yapılacaktır’ açıklamasını üzüntü içerisinde dinledik.” Dedi.


‘KEŞKE BURADA AÇIKLASAYDILAR’

CHP İlçe Başkanı Süleyman Bilici, konuşmasında Pazar günü yapılacak seçimde ki diğer aday Osman Şener’in adaylık açıklamasına değindi. Başkan Bilici, “İçimdeki bir üzüntüyü sizlerle paylaşmadan edemeyeceğim. Bir internet kafede, bir çay ocağında adaylık açıklamasına gerçekten üzüldüm. Ben onlara böyle imkanı en güzel bir şekilde mesaj çekmek suretiyle partililerimizin de katılacağı bir ortamda yapmaları için gerekli tekliflerde bulundum. Ancak Cumhuriyet Halk Partisi’ne yakışmayan bir şekilde internet kafede yapılan bir açıklamayı gerçekten içime sindiremedim. Keşke onlarda buraya gelerek açıklama yapsalardı.” Diyerek parti binasının tüm partililere açık olduğunu, adayın açıklamasından öncede parti binasına davette bulunduğunu dile getirdi.

‘CHP’NİN KENDİNE GÖRE ÜSLUBU VAR’
 

Başkan Bilici, basın açıklamasında, partililerden helallik isteyerek, “Önümüzde bir kurultay dönemi var. Bu sürece kadar örgütümüz taşın altına elini koyarak büyük bir fedakârlık örneği gösterdiler. Onlara gönülden teşekkür ediyorum. Onlardan İlçe Başkanı olarak haklarını helal etmelerini istiyorum. Partimizde sadece Süleyman Bilici değil, sizler varsanız bizlerde varız. Bizleri eleştiren arkadaşlarımız var. Onlara sonsuz sevgilerimi sunuyorum. Onlara başarılar diliyorum. Ancak Cumhuriyet Halk Partisi’nin kendine göre bir üslubu var. Bizleri burada başarısız, bu görevi yapamadılar, layıkıyla yerine getiremediler diye aday olan arkadaşlarımızın maalesef ve maalesef 13 tane yönetici arkadaşlarımızla, kendilerine ret cevabı almalarına rağmen, aralarına birilerini koyarak tekrar bizimle çalış, yöneticilik yap, demelerini de yadırgıyorum.” Dedi.

‘PAZARTESİ GÜNÜ DİĞER ADAYIMIZI ZİYARET EDECEĞİM’
 

Yapılacak İlçe Başkanlığı seçiminin hayırlar getirmesini temenni eden Bilici, “Pazar günü yapılacak kurultayımızın önce Çarşambamıza, Cumhuriyet Halk Partisi’ne sonra ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sizlerin huzurunda söz veriyorum. Pazar günü yapılacak kurultaydan sizlerin desteğini alarak yeniden başkanlığa seçilirsem, Pazartesi günü gidip diğer adayımızı ziyaret edip, fikir ve düşüncelerini dinleyeceğim. Onlarında bizlerle birlikte çalışmaları için ne gerekiyorsa elimden geleni yapacağım.” Dedi.

Parti binasında yapılan açıklamanın ardından Başkan Süleyman Bilici, partililerle birlikte fotoğraf çekindi.

HABER MERKEZİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber