BAŞKAN BİLİCİ, "BİZE EDEP DERSİ VEREMEZLER"

BAŞKAN BİLİCİ, BİZE EDEP DERSİ VEREMEZLER
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Bilici, geçtiğimiz hafta sonu Çarşamba İlçesi’nde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın söylemlerine sert tepki gösterdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşamba İlçe Başkanı Süleyman Bilici, hafta sonu Çarşamba'ya AK Parti Çarşamba 64. İlçe Danışma Toplantısı’na katılmak üzere gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın açıklamalarına tepki gösterdi. Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen İlçe Danışma Toplantısı’nda AK Parti’lilere seslenen Bakan Kılıç’ın konuşmasında, “…Siz gidiyorsunuz Meclis’te ana muhalefet partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanımıza ve yol arkadaşlarına ağza alınmayacak hakaretler ediyorsunuz. Sonra ülkenin Cumhurbaşkanı’na otoriterlikle hitapta bulunuyorsunuz. Siz önce edebinizi, adabınızı takının, edepli olun. Ne bu teşkilat, ne AK Parti’ye gönül verenler ne de oy verenler kusura bakmayın size o sözlerinizin cevabını verecektir” sözlerine CHP Çarşamba İlçe Başkanı Bilici’den sert tepkili cevap geldi.
 

Başkan Bilici yaptığı yazılı açıklamasında, “Öncelikle 7 Haziran tarihinden bu güne kadar şehit olan 500’den fazla güvenlik görevlisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Maalesef ateş düştüğü yeri yakıyor. Bu ateşlerden son bir hafta içinde iki idi bu gün itibari ile 3 şehit acısı Samsunumuza düşmüştür. Ailelerimize tekrardan başsağlığı diliyorum.” diyen Bilici sözlerine şöyle devam etti.

Başkan Bilici, "Yıllarca CHP’de siyaset yapıp, memlekete iyi hizmetler yapmakla bilinen sevilen ve sayılan Merhum İlyas Kılıç’ın torunu Gençlik ve Spor Bakanı’nın CHP’liler ve Genel Başkanımız ile ilgili Çarşamba’da ki söylemleri hiç hoş olmamıştır ve kendisine yakışmamıştır. Burada asıl sorgulanması gerekenler AKP’nin 14 yıldır Oslo’da, Dolmabahçe’de görüşmeler yapıp, Habur’da çadır mahkemelerine, hakimleri, savcıları taşıyarak otobüsler dolusu pkk'lıları şehirlere sokanlar bizlere edep dersi veremez. 17-25 Aralık tarihlerinin hesabını veremeyenler, ağızlarını bu konuda açamayan, Yargının, hukukun, adaletin, özgürlüğün olmadığı bir ülkede bizlere edep dersi veremezler. 12 yıl paralel yapı dedikleriyle sarmaş, dolaş olanlar, daha sonra da bu yapı terör örgütü ilan edenler edep dersi veremezler.

Ulusal bayramlarımızı kutlamamak ve kutlattırmamak için her türlü bahane üretenler, Anayasa’dan laikliği kaldıracağız diyenlere sesini çıkartmayanlar, Başbakan ve Genel Başkanları görevden alınırken sesini çıkartamayanlar, Ergenekon, balyoz gibi davalarda kandırıldık diyenler ve 18 aydın insanın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan davanın hesabını veremeyenler bizlere edep dersi veremez. IŞİD tarafından Kilis’e bombalar atılırken ve 12 vatandaşımız hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olaylara sessiz kalanlar, 8 şehidimizin geldiği gün gösterilerle, kahkahalarla bakanlık görevlerini devralanlar, icra dairelerinde halkın borç batağı içinde olduğu, esnafın, çiftçinin, emeklinin, işçinin, sanayicinin kan ağladığı bir ülkede bizlere edep dersi veremezler.

Cumhuriyet kazanımları ( Telekom, Tekel, Petrol Ofisi v.b.) ve daha nicelerini satanlar bizlere edep dersi veremez. Düne kadar kardeşim dediklerine bugün katil diyenler, fabrikaların ve sanayi kuruluşlarının bir bir kapandığı bir ülkede bize edep dersi veremezler. 7 yaşındaki kız çocuğu ile evlenilebilir diyenlere sessiz kalanlar bizlere edep dersi veremez. Ankara, İstanbul, Suruç’ta patlamalarda sadece barış isteyen gençler katledilirken, patlamalar oldukça oylarımız artar diyenler 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber