Başkan Belur’dan şehit ailelerine iftar

Başkan Belur’dan şehit ailelerine iftar
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ramazan ayı münasebetiyle ilçe genelindeki şehit aileleri, gaziler ve gazi ailelerine iftar yemeği verdi.

İlçenin Keyf-i Seyyah evinde düzenlenen iftar yemeği programına İlçe Kaymakamı Emre Yeşilbaş, Belediye Başkanı Mustafa Belur ile Eşi Aynur Çoban Belur, İlçe Jandarma Komutanı Burak Bora Yazgan, İlçe Emniyet Amiri Vekili Necati Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Belediye Başkan Yardımcısı Refahittin Şencan, Belediye Fen İşleri Müdürü Vedat Yazıcı, Yazı İşleri Müdürü Fedai Altıkat, Mali Hizmetler Müdürü Eren Yüksel, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü  Halil Kalaycı, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Gümüştaş ve İlçe Kadın Kolları Üyeleri, Şehit Aileleri, Gaziler ve gazi yakınları katıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Belur, yemek öncesi davetlileri girişte karşıladı. İlçe Merkez Camii müezzin vekili Muhittin Özdemir Şehitlerin ruhuna Kuran-ı Kerim okuyarak dualar etti.  İftar yemeği sonrası şehit aileleri ve gazilerle sohbet eden Belediye Başkanı Belur, katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Allah hepimizin tuttuğu oruçları kabul etsin. İnşallah Ramazan ayına yetiştiğimiz gibi Ramazan Bayrama da yetişmeyi nasip etsin. Bugün ilçemizde vatanımız uğruna şehit verdiğimiz evlatlarımızın aileleri ve gazilerimiz ile beraberiz. Bizi kırmadınız buraya kadar geldiniz hepinizden Allah Razı Olsun. Bu memlekette dirliğimizi, birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın. Bozmak isteyenlere de fırsat vermesin. Bu gün burada rahat nefes alabiliyorsak sizin değerli evlatlarınız sayesindedir. Acılarınızı paylaşıyor, şehit olan kardeşlerime Allah’tan rahmet diliyorum. Herhangi bir sıkıntınız olduğunda, Belediye olarak kapımız ardına kadar açık her zaman her konuda yanınızdayız.” Dedi.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur İftar yemeği sonrası şehit aileleri ve gaziler ile sohbet etti. Daha sonra program sona erdi.

HABER: Nuri ŞEKER – Nurhan GÜZEL

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber