Başkan Belur’dan ‘Öğretmenler Günü’ Mesajı

Başkan Belur’dan ‘Öğretmenler Günü’ Mesajı
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle açıklamalarda bulundu. Eğitim alanında Ayvacık İlçesi’nin atağa geçtiğini de söyleyen Başkan Belur, öğretmenlerin değerine vurgu yaptı.

Başkan Mustafa Belur, Günümüzde toplumların gelişmesini ve standartlarını belirleyen en önemli unsur o toplumun eğitim seviyesi ve eğitime verdiği değerdir. Eğitim seviyesi olarak Samsun’un en geri ilçesi durumunda olan Ayvacık İlçesi, Turizm alanında olduğu gibi eğitim alanında da atağa geçti. Belediye Başkanı Mustafa Belur İlçeyi aydınlık yarınlara taşıyacak olan gençlerin daha iyi eğitim alabilmesi için olağanüstü çabalar harcadı ve girişimleri sonucunda İlçe eğitimde de birçok ilerleme kaydetti.

baskan-belur’dan-‘ogretmenler-gunu’-mesaji--(1).jpg

    Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, “İlçemiz her alanda yükselişe geçerken eğitim alanında da geri kalmıyor. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine vereceğimiz her katkı geleceğimize yapılmış bir yatırımdır. Samsun’umuzun ilçeleri arasında eğitimde en geride olan ilçe olarak bu alanda ilçemizi geliştirmek adına birçok çalışmalar başlattık. Eğitime yapılan yatırımlar bizler için asla taviz verilmemesi gereken yatırımlardır. Çocuklarımız, gençlerimiz bizim yarınlarımız.  Büyük  Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi; “Hayatta En Hakiki Mürşit İlimdir” dolayısıyla ışık oradadır. Gerçekten iyi bir yurttaş, iyi bir hemşeri, iyi bir birey olmak istiyorsak iyi bir eğitim almamız lazım. Eğitim seviyesini hep birlikte yükseltmek zorundayız. Bizler ilçemizde görev yapan kurum amirleri, yöneticileri olarak bize düşen görev öğretmenlerimize, öğrencilerimize sahip çıkmak, onların iyi bir ortamda eğitim almalarını sağlamaktır. Bir belediye başkanı olarak da benim asli görevim budur. Eğitim konusu önceliklerimiz arasında yer alıyor. Belediye Başkanı olarak geçtiğimiz dönemde olduğu gibi bundan sonraki dönemlerde de öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitim alabilmeleri için elimizden geleni yapmaya, okullarımıza destek olmaya devam edeceğiz bu konuda üstüme düşen görev ne ise canla başla yapmaya hazırım.” Dedi.baskan-belur’dan-‘ogretmenler-gunu’-mesaji--(2).jpg

  Bu vesile ile Ülkemizi, insanımızı aydınlık bir geleceğe taşımak gibi yüksek ideallere sahip, güç şartlar altında Anadolu'nun her köşesinde görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan, özveri, sabır, emekle çocuklarımızın geleceklerini şekillendiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

baskan-belur’dan-‘ogretmenler-gunu’-mesaji--(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir