Başkan Belur’dan mahalle ziyaretleri

Başkan Belur’dan mahalle ziyaretleri
Ayvacık İlçe Kaymakamı Kemal Ülkü ile Belediye Başkanı Mustafa Belur mahalle ziyaretleri kapsamında ilçenin Çökekli mahallesini ziyaret ettiler

Vatandaşların Sorun ve isteklerini yerinde dinlemek ve çözüm üretmek amacı ile planlı programla mahallelere  ziyaret düzenleyen Kaymakam ve Belediye Başkanı Çökekli Mahallesindeki vatandaşlarla muhtar Asım Denk’in evinde bir araya geldiler. Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen vatandaş buluşmasında Çökekli mahalle halkı sorunlarını ve isteklerini Kaymakam Kemal Ülkü ile Belediye Başkanı Mustafa Belur’a ileterek yapılan hizmetlerin tespitin de bulundular.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur “ Mahallelerimize düzenlediğimiz  ziyaretler  ile vatandaşlarımızla bir araya gelerek hem kaynaşıyor hem de belediye hizmetleriyle ilgili tüm aksaklıkları ortadan kaldırma noktasında görüş alışverişinde bulunuyoruz.  Oldukça faydalı geçen vatandaş toplantılarımızda belediye hizmetleri konusunda bizlerden istediklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Elimizden geldiğince tüm sorunların çözümü noktasında onlara yardımcı oluyoruz. “ Dedi.  Başkan Belur belediye çalışmalarında vatandaşların talep ve önerilerini önemsediklerini dile getirerek “ Karar mekanizmasına vatandaşlarımızı da dahil ederek onlar için hizmet üretiyoruz. Çünkü vatandaşımızın sorunu bizim sorunumuzdur. Her zaman bu anlayışla hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz.” Dedi.

İlçe Kaymakamı Kemal Ülkü Ayvacık'taki mahalleleri daha yeni tanıdığını dile getirerek düzenlenen mahalle ziyaretleri  ile ilçenin  her kesimine ulaşmayı istediklerini, hizmetlerin etkin, verimli ve hızlı sunulmasını amaçladıklarını söyledi.

baskan-belur’dan-mahalle-ziyaretleri--(1).jpg

Toplantı sonrası, Çökekli mahallesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan İlçe Kaymakamı Kemal Ülkü ile Belediye Başkanı Mustafa Belur Çökekli mahallesi sakinlerinden yaşlı Abdullah Doğan ve eşi Nuriye Doğan’ı evlerinde ziyaret ederek ellerini öpüp hayırlı dualarını aldılar. Daha sonra Çökekli mahallesinde engelli olan Şendoğan Baş’ı ziyaret ederek  yeni yapılan evinde incelemelerde bulundular. 1994 Yılında şehit olan Ertan Ad’ın ailesini de ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkanı daha sonra Kıbrıs şehidi Hasan Demirkıran’ın ailesini ziyaret ettiler. 3 ay önce inşaattan düşerek hayatını kaybeden Yetiş Çağlayan’ın ailesini unutmayarak taziye ziyaretinde bulunan İlçe Kaymakamı Kemal Ülkü ile Belediye Başkanı Mustafa Belur aile başsağlığı dilediler.

baskan-belur’dan-mahalle-ziyaretleri--(3).jpg

Ayvacık İlçe Kaymakamı Kemal Ülkü ile Belediye Başkanı Mustafa Belur’a Çökekli mahallesini ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Refahittin Şencan, Belediye Fen İşleri Müdürü Vedat Yazıcı, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Halil Kalaycı eşlik ettiler.

HABER: Nuri ŞEKER – Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber