Başkan Belur’dan ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

Başkan Belur’dan ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine yeni atanan Coşkun Esen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Belediye Başkanı Belur’a Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güler, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Yılmaz Ersoy ve Ali Yiğit eşlik ettiler.

Yeni Müdür Coşkun Esen’i makamında ziyaret eden Belediye Başkanı Belur hayırlı olsun dileklerini ileterek, “Belediye Başkanı olarak en çok ilişkide bulunduğumuz kurumlardan bir tanesi de ilçedeki okulların yönetimi ve ilçemizdeki eğitim çağındaki çocukların hizmetlerini yapmak. Onların daha iyi eğitim şartlarında okumalarını sağlamak amacıyla belediye ile okullar, ilçe Milli Eğitim müdürlüğü çok sıkı ilişki içerisindedir. İlçemizi her alanda yükseltirken eğitim alanında da geri bırakmıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine vereceğimiz her katkı geleceğimize yapılmış bir yatırımdır. Samsun’umuzun ilçeleri arasında eğitimde en geride olan ilçe olarak bu alanda ilçemizi geliştirmek adına birçok çalışmalar başlattık. Eğitime yapılan yatırımlar bizler için asla taviz verilmemesi gereken yatırımlardır. Çocuklarımız, gençlerimiz bizim yarınlarımız. Eğitim konusu önceliklerimiz arasında yer alıyor. Belediye Başkanı olarak geçtiğimiz dönemde olduğu gibi öğrencilerimizin daha iyi koşullarda eğitim alabilmeleri için elimizden geleni yapmaya, okullarımıza destek olmaya devam edeceğiz bu konuda üstüme düşen görev ne ise canla başla yapmaya hazırım. İl Milli Eğitim Müdürümüzün Ayvacık ayağında her zaman yanında olduğumuzu bir Belediye Başkanından daha öte sayın müdürümüzün yardımcısı olacağımızı ifade etmek için buradayız. Müdürüm inşallah bölgemize çok güzel hizmetler yapacaktır. Bizlerde elimizden geldiğinde yardımcı olacağız. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.’’ Dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sn. Coşkun Esen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘’ Başkanımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Göreve başlar başlamaz öncelikle ilimiz ve ilçemiz hakkında arkadaşlardan bilgiler aldım. Belediye Başkanımız Mustafa Belur’un da dediği gibi bundan sonra inşallah eğitim hizmetlerinde beraber çalışacağız. Desteklerine ihtiyacımız olacak. Bütün öğrencilerimize ve eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum. Belediye Başkanıma ve meclis üyelerimize nazik ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber