Başkan Belur inşaatı yerinde inceledi

Başkan Belur inşaatı yerinde inceledi
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, ilçede yapımı süren Mahmut Gökmen İmam Hatip Lisesi’nin inşaatını yerinde inceledi

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve hayırseverler vasıtası ile Eyüp Sultan Mahallesi EÜAŞ Sitesi içerisinde yapımı devam eden Mahmut Gökmen İmam Hatip Lisesi’nin inşaat çalışmalarının son halini yerinde inceledi. 

insaat.jpg

Önümüzdeki, eğitim-öğretim yılına İmam Hatip Lisesinin hizmete açılması için çalışmaların tamamlanması ile ilgili müteahhit ile görüşüp bilgi alan Belediye Başkanımız inşaatı gezerek detayına kadar inceledi. Belediye Başkanı Belur, “Öğrencilerimizin modern ve fiziki mekanda eğitim almaları için her detayı kontrol ederek gençlerimize ve vatandaşlarımıza hizmet verecek olan ve Ayvacık eğitim sistemimize hayati önem sağlayacağını inandığımız okulun bir an önce hizmete girmesi için çalışıyoruz. İmam Hatip lisesi yapımında katkıları bulunan başta Gençlik Ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a, eski Milletvekilimiz Cemal Yılmaz Demir’e ve hayırsever vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.’’ Dedi.

insaat2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir