BAŞKAN BALA’YA ANLAMLI ZİYARET

BAŞKAN BALA’YA ANLAMLI ZİYARET
Karadeniz Hayat Güneşi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayati Çal, Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Musa Bala’ya makamında ziyarette bulundu.

Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na ziyarette bulunan Karadeniz Hayat Güneşi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayati Çal, Başkan Musa Bala’nın ilçedeki çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade etti. Ziyarette konuşan Karadeniz Hayat Güneşi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hayati Çal, “Dernek olarak fakir,yoksul insanlara el uzatarak yardımda bulunuyoruz. Bugüne kadar birçok yardımda bulunduk.      Şimdi de Musa Başkanımızın yardım elini uzatacağını düşünüyoruz. Yönetim kurulu olarak 14 senedir bu derneğin içerisindeyiz. Yaptığımız yardımların nerelere gittiğini insanlar görüyor. Çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Yapılan yardımları yerine ulaştırmaya çalışıyoruz. Musa Başkanımız Çarşamba’da çok güzel bir görev üstlenmiş. Sevilen, beğenilen ve konuşulan bir isim. Başkan için büyük bir ilgi gördük.” Şeklinde konuştu.
baskan-bala’ya-anlamli-ziyaret1-(2).jpg
Dernek Başkanı Hayati Çal’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ziyarette ki konuşmasında, “Bizler üzerimize düşen görevleri mutlaka yapacağız. Sizler bir mum yaktınız ve öncü olarak ilerliyorsunuz. Bizlerde sizlere destek vereceğiz. Kurum olarak yardımlarımızı yapacağız. Sosyal bir devletiz. Buradan hayırseverlere sesleniyorum. Yardımlarla bir el uzatılacaktır. Sizlere başarılar dilerken Karadeniz Hayat Güneşi hiç solmasın diyelim.” Dedi.

Ziyaret sonrası Başkan Bala, oda olarak Karadeniz Hayat Güneşi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne desteklerini sunacaklarını ifade etti.

HABER: Nuri ŞEKER

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber