BAŞKAN BALA'DAN SOFÖRLERE UYARI

BAŞKAN BALA'DAN SOFÖRLERE UYARI
Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala yeni getirilen kısıtlamalardan muaf tutulan sürücüleri kısıtlamalar ve cezalar hakkında uyardı

Koronavirüs salgınının yeniden tırmanışa geçmesiyle geçtiğimiz akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladığı koronavirüs tedbirleri kapsamında yeni kısıtlamalar getirildi. Getirilen kısıtlamalar doğrultusunda yayınlanan genelenin Ek'inde bazı toplu taşıma araçları ve kişiler kısıtlamalardan muaf tutuldu.

İzinli ve muaf olan  yolculara dikkat

Alınan yeni kısıtlamalar ve kısıtlamalardan muaf tutulan durumlarla ilgili açıklama yapan Şoförler Odası Başkanı Musa Bala, " Sokağa çıkma kısıtlamalarına ilişkin son genelgesinin muaf yerler ve kişiler listesi yayınlanmıştır. Ek-24. madde şehir içi toplu taşıma araçlarının kısıtlamasından muaf tutulmuştur. Özellikle araçlarımıza sokağa çıkma yasağı içerisinde alacağımız yolcuların izinli ya da sokağa çıkma uygulamasından muaf olmalarına dikkat edelim." ifadesini kullandı.

Ceza hem yolcuya hem sürücüye

Kesilen cezalar hakkında da vurgu yapan Başkan Musa Bala, eğer kurallara uyulmazsa yolcuya ceza yazıldığında yasaklı bir yolcunun araca alındığı için sürücüye de  cezai işlem yapılacağı hakkında  şoförleri uyardı. Yine çalışma programları ilgili dernek, kooperatif ve taksi durağı tarafından yapılacağını da belirtti.

HABER: Büşra KOCATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber