Başkan Bala’dan İğneli’ye ziyaret

Başkan Bala’dan İğneli’ye ziyaret
Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ve yönetim kurulu üyeleri Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli’ye ziyarette bulundu

10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli’yi Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala ve beraberinde ki yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Misafirlerini karşılayan İlçe Emniyet Müdürü Tuncer İğneli, ziyaretlerinden dolayı Şoförler Odası Başkanı Musa Bala’ya teşekkürlerini sundu. Vatandaşın ve ülkenin güvenliğini sağlamak amacıyla mesai mefhumu gözetmeden 7/24 çalışan Türk Polisinin kuruluş yıldönümünü en içten dileklerle kutladığını belirten Başkan Musa Bala, Emniyet Müdürü İğneli’yi ziyarette tebrik ederek görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ve yönetim kurulu üyesi Errtan Sağlam, Çarşamba Özel Halk Otobüsçüleri Derneği Başkanı Kadem Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri, Demirli Garajı Başkanı Mehmet Uysal bulundu.  

Ziyaret ikramların ardından son buldu.

HABER: Nuri ŞEKER
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber