BAŞKAN BALA'DAN DİKKOL'A ZİYARET

BAŞKAN BALADAN DİKKOLA ZİYARET
Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcısı Kerim Dikkol'u işyerinde ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular.

Esnafların son dönemlerde yaşadığı sorun ve sıkıntılarla birlikte ilçede hizmet veren Sivil Toplum Örgüt Oda Başkan ve üyelerinin durumu ve sorunlarını tartışmak ve yeni başladığı Ebatlama Fabrikasının çalışması hakkında fikir alış verişinde bulunmak üzere Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Yardımcısı Kerim Dikkol'u ziyarete giden Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Musa Bala, bir süre esnafların sorunları hakkında fikir alış verişinde bulundular.

Dikkol ve Bala Çarşamba Küçük Sanayi Sitesinde yeni hizmete başlayan Ebatlama Fabrikası hakkında da bilgi alarak çalışmalar ve piyasa durumunu tartıştılar. Daha sonra odaların sorunları ve yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunan iki başkan bir süre sohbet etti. Sohbet sonrasında Kerim Dikkol' a başarılar dileyen Başkan Bala daha sonra nazik karşılama ve  fikir alış verişi için memnuniyet duyduğunu ifade etti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber