Başkan Bala ve Coşar, Kaymakam Yıldız'la "C" Plakayı görüştüler

Başkan Bala ve Coşar, Kaymakam Yıldızla C Plakayı görüştüler
Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ve Çarşamba C Plakalı Servisçiler Dernek Başkanı Coşkun Coşar, İlçede yaşanan "C" Plaka servis sıkıntısını ilçe kaymakamı Caner Yıldız'la görüştüler

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı İlkokul- Orta okul ve Lise servis taşımacılığı ihalesini yapan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yaptığı ihalede Terme plakalı "C" Plaka Servislerin Çarşamba'da çalışması sonrası yaşanan sıkıntıları görüşmek üzere  Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ve Çarşamba C Plakalı Servisçiler Dernek Başkanı Coşkun Coşar İlçe Kaymakamı Caner Yıldız'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Milli Eğitim Müdür vekili Mustafa Özdemir'e yeni göreve atanması nedeni ile hem tebrik hem de ihale şartları ve konusunda bilgiler vererek bilgilendirdik ve bu gün yaşanan sıkıntıları günler öncesi bildirdik şeklinde konuşan Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala, "Ancak ihale sonrası sanki hiç bir bilgi verilmemiş, hiç bir uyarı yapılmamış gibi ihale Milli Eğitimin kendi düşüncesi ile yapıldı tamamlandı. Bu gün görülüyor ki Terme "C" plakalı servisler Çarşamba' da çalışıyor. Bu servisçi esnafımızı üzdüğü gibi gerilime de neden oluyor. Sizlerden bu konu hakkında çözüm bekliyoruz. Samsun Büyükşehir belediyesinin aldığı UKOME kararlarının uygulanmasını talep ediyoruz" dedi.

 

Konu hakkında İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, bu sorunla alakalı çalıştıklarını ve gerekli çalışmaları görüşmeleri yaptıklarını en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarına inandıklarını belirterek, "Kimse hiç bir şeyi bahane ederek sorunu kavga gürültü ile çözmeye çalışmasın. Aksi takdirde haklı olanlar da haksız duruma düşecektir. Konu hakkında bilgimiz var ve gerekli görüşmelerimizi yaptık" ifadelerini kullandı. Kısa görüşme sonrasında ziyareti tamamlayan Bala ve Coşar Kaymakamlıktan ayrıldılar.

HABER- FOTO: Kenan GÜN- Nuri Oğuzhan ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber