BAŞKAN AYDIN’DAN “LEVENT GÜLTEKİN’ E AYAR!”

BAŞKAN AYDIN’DAN “LEVENT GÜLTEKİN’ E AYAR!”
Ülkü-Tek Samsun Şube Başkanı İlyas Aydın, Gazeteci Levent Gültekin’e Milliyetçilik ve Alparslan Türkeş hakkında söylediği ifadeler nedeni ile tepki gösterdi.

KURT ULUYA ULUYA, İT HAVLAYA HAVLAYA.!
Başkan Aydın, "Kurt uluya uluya, it havlaya havlaya.!" dedi. Ülkü-Tek Samsun Şube Başkanı İlyas Aydın gazetemize yaptığı açıklamada, “Cahil ve hadsiz Apo itine özgürlük isteyen, övgüler dizen Levent Gültekin denen kimliksizin televizyon ekranında yaptığı Milliyetçiliği hastalık, Alparslan Türkeş'i de bu hastalığı Türkiye’ye yayan kişi olarak tabir ettiği cahilce ve hadsiz zırvalamaları akıl almaz bir durumdur.
“MİLLİYETÇİLİK YÜKSEK BİR RUHTUR”
Başbuğ Alparslan Türkeş milliyetçi, vatansever, ülkücü bir nesil yetiştirmiş; her koşulda memleket için vatan için millet için çalışmak gerektiğini bizlere öğretmiştir. Onun öğrettiği Milliyetçilik yüksek bir ruhtur. Bizler Mustafa Kemal Atatürk gibi, Alparslan Türkeş gibi Türk Milliyetçisiyiz! Milliyetçilik marazlı beyinlerin kavrayamayacağı, tabii ve yüksek bir ruh halidir. Türkiye Cumhuriyeti sınırları dâhilinde yaşayan, Türk dili ile konuşan Türk kültürü ile yetişen, Türk ülküsünü benimseyen her vatandaş Türk’tür, Türk Milliyetçisidir.

“KURT ÖLÜM KARŞISINDA ŞİKÂYET ETMEZ”
Köpek suyu içerken gürültü çıkarır, korkunca havlar, darbe alınca da inler. Oysa kurt suyu sessizce emer, ay ışığında aşkını ulur, ölüm karşısında şikâyet etmez. Boynuna bir ip bağlanmasını asla kabul etmez, özgürlüğünü pazarlık konusu etmektense ölmeyi yeğler. "Kurt uluya uluya, it havlaya havlaya.!" İfadelerine yer verdi.

HABER – FOTO: Nurhan GÜZEL- Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber