Başkan Aydemir’den Dolandırıcılık Uyarısı

Başkan Aydemir’den Dolandırıcılık Uyarısı
Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, farklı TMO adresleri ile dolandırıcılık yapan kişilere dikkat çekti

367064717-798939605353234-4179326966862711930-n.jpg
Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, son zamanlarda artan farklı TMO adresleri ile fındık randevu sistemi dolandırıcılık yapılması konusu ile ilgili fındık üreticilerini uyardı.

Tespit edilen randevu sistemi dolandırıcılığı ile ilgili fındık üreticilerine uyarılarda bulunan Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, “Farklı TMO adresleri ile fındık randevu sistemi dolandırıcılık yapıldığı tespit edilmiştir. TMO'dan fındık randevusu alırken başak kart hesap numarası veya para talebinde bulunulduğu tespit edilmiştir. TMO randevu sisteminde böyle uygulama bulunmamakta olup üreticilerimizin mağduriyet yaşamamaları için bu konuda dikkatli olması gerekir. Fındık randevu sistemi açılmamış olup açıldığı tarih itibariyle fındık randevularınızı alabilirsiniz. Üreticilerimize önemle duyurulur.” İfadelerini kullandı.

Ayrıca Aydemir, önümüzdeki günlerde randevu sistemin açılacağını dile getirerek fındık randevusu almak isteyen üreticilerin http://randevu.tmo.gov.tr/tmoHars/ adresinden almaları gerektiğini bildirdi.

HABER: EMİNE TEMİZ YILMAZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir