Başkan Aydemir'den Çiftçi Kadınlara Tebrik

Başkan Aydemir'den Çiftçi Kadınlara Tebrik
Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, 15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günü ve tarım alanındaki gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

15 Ekim Dünya Çiftçi Kadınlar Günü hakkında konuşan Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, ''Öncelikle 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Gününü kutluyorum. Çarşamba ovasında tarımda bir çok konuda emeği geçen çiftçi kadınlarımızı tebrik eder ve günlerini kutlarım.''dedi.

 

img_9947.jpgimg_9952.jpgimg_9949.jpg
Tarım hakkında konuşan Muammer Aydemir, ''Türkiye’nin en büyük ovalarından biri olan Çarşamba ve Bafra ovalarıdır. Karadeniz bölgesinde özellikle Çarşamba, Bafra ve Terme gibi sahil kenarlarında olan ilçelerimiz tarımda gelir seviyesi üst düzeyde. Tarım yapan çiftçilerimiz teknik yolu öğrendiklerinde gelir seviyesinin hızını da öğrenmiş oluyorlar. Tarım denince akla her ne kadar erkekler gelse de ağırlıklı olarak zahmeti çeken kadınlardır. Dolayısıyla Samsun’da Çiftçilik yapan kadınlarımızın emeği çok. Çarşamba’daki çiftçi kadınlarımız serada veya arazide yer fark etmeksizin özveriyle çalışıyorlar. '' şeklinde konuştu.
Ayrıca Aydemir, Çiftçilik alanında daha farklı ödenekler sağlansa farklı çalışmalar ortaya çıkabileceğini söyledi. Buna yönelik Tarım Bakanlığı’nın girişimci bayanlara özellikle destek sağladığını da vurguladı.

HABER: Yağmur AYAN - Büşra KOCATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber