BAŞKAN AVCI’DAN ŞEKER FABRİKASI’NA ZİYARET

BAŞKAN AVCI’DAN ŞEKER FABRİKASI’NA ZİYARET
Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Çarşamba Şeker Fabrikası Müdürü’ne ziyarette bulundu.

Çarşamba’da 10 yıl aradan sonra yeniden üretime geçen Çarşamba Şeker Fabrikası’na ziyarette bulunan Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Fabrika Müdürü Akif Ulukaya ile sohbette bulundu.

baskan-avci’dan-seker-fabrikasi’na-ziyaret--(3).jpgbaskan-avci’dan-seker-fabrikasi’na-ziyaret--(4).jpgbaskan-avci’dan-seker-fabrikasi’na-ziyaret--(1).jpgbaskan-avci’dan-seker-fabrikasi’na-ziyaret--(2).jpg

Ziyarete ilişkin yaptığı konuşmada Başkan Avcı, “ Fabrikamızdaki çalışmalar hakkında Çarşamba Şeker Fabrikası Müdürümüz Akif Ulukaya Beyefendi ile istişarede bulunduk.  Bizzati fabrikadaki çalışmaları yerinde inceleme imkanı veren sayın müdürümüze şükranlarımı arz ediyorum. Çarşamba Şeker Fabrikamızın bu yıl korona virüsten dolayı tamirat ve bakım işleri bitmediği için üretime geçemese de şuna gözlerimizle şahit olduk ki Çarşamba Şeker Fabrikasında 15 Ekim noksanlıkları gidermek için tam kapasite çalışmaktadırlar. Kamuoyunda sanki Şeker Fabrikası açılmayacakmış , çiftçilerimiz kandırılıyormuş gibi algıların tamamen asılsız olduğuna müşahit olduk. Elbette gönül isterdi ki bu yıl noksanlıklar tamamlanıp Çarşambalı, Termeli, Samsunlu çiftçilerimiz ürünlerini kendi fabrikalarında işletsinler ama bir gram dahi olmayan korona virüsü bütün dünyanın başına bela olduğu gibi bizim de başımıza bela oldu. Çiftçilerimiz şundan mutlaka emin olmalı devletimiz 30-40 milyon (trilyon) parayı açmayacağı fabrikaya harcamaz. Çalışmalar son hızıyla devam ettiğine göre seneye milli servetimiz olan Çarşamba şeker fabrikamız çiftçilerimizin emrinde olacaktır. Ziyaretimizde bizlere aydınlatıcı bilgiler sunan fabrika müdürümüz Akif Ulukaya Beyefendiye ve Çarşamba Şeker İş Sendikası Başkanımız Sinan Türe Beye göstermiş oldukları ilgiye şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber