Başkan Akyüz, “Milletvekili Muş’a” Teşekkür!

Başkan Akyüz, “Milletvekili Muş’a” Teşekkür!
Haber Expres Tv ekranlarında her hafta Salı günü izleyicileri ile buluşan Expres Spor programına bu hafta konuk olan YABPA Kulüp Başkanı Ali Akyüz, siyasi ve idari temsilcilere seslenerek ‘Samsun’un çocuklarına sahip çıkılmasını’ istedi.

Haber Expres Tv ekranlarında her hafta Salı günü, moderatörlüğünü İbrahim Ertürk’ün yaptığı Expres Spor programına bu hafta da YABPA Kulüp Başkanı Ali Akyüz ve Kaleci Antrenörü Erdem Sadık Gadiş’in konuk olduğu programda ele alınan konular, izlenme rekorları kırdı.

“Sizlerden babalığınızı göstermenizi istiyoruz”
Şehrin temsilcilerinden lojistik destek istediğini vurgulayan YABPA Kulüp Başkanı Ali Akyüz, “Samsun’un çocuklarına sahip çıkalım. Samsun’un amatör oyuncularına lojistik destek verin. Eğer sizler sahip çıkarsanız Samsun çok büyük yerlere gelir. Siyasi büyüklerden şahsımıza para istemiyoruz. Şehri temsil eden takımlara lojistik destek istiyoruz. Bu şehri dışarıya taşıyan, diğer illerde temsil eden, adını duyuran takımlara destek vermelerini istiyoruz. Bunları, sizleri üzmek için söylemiyoruz. Sadece gördüğümüz eksikleri ve yapılması gerekenleri söylüyoruz. Nedense sadece Samsun’da görüyorum bu eksikliği. Deplasmana maça gittiğimde görüyorum. Herkese tahsis edilen takım aracı var. Bu sadece bir örnek. Bir çocuk evde, babasından ricada bulunur. Bende valimizi, başkanlarımızı babamız olarak görüp ricada bulunuyorum. Sizlerden de babalığınızı göstermenizi istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Mehmet Muş’a teşekkür
Geçtiğimiz aylarda yaşanan yoğun yağışlardan dolayı sel felaketi yaşanmış, bu felakette YABPA Kulübü’nün sahasında büyük hasar meydana gelmişti. Bu konuda kendilerine yardım eden AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş’a teşekkür eden YABPA Kulüp Başkanı Ali Akyüz, “Yıllardır Sivil Toplum Örgütü başkanlığı yapıyorum. Sayısız siyasetçi tanıdım. Ben Milletvekili Mehmet Muş kadar pratik, çözüm odaklı ve sahiplenen birisi daha görmedim. Allah razı olsun. Kendisi çok yardımcı oluyor bana. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Aylar önce yaşadığımız sel felaketinde sahamız kötü duruma gelmişti. Bu durumdan kaynaklı Milletvekili Mehmet Muş’un yanına gittim. İçinde bulunduğumuz durumu anlattım. Sağolsun şuanda yakından ilgileniyor. Kendisi önceki gün beni arayarak gerekli görüşmeleri yaptığını ve mağduriyetimizin giderileceğini söyleyerek, “Herkesin mağduriyeti nasıl karşılanıyorsa sizin mağduriyetinizde karşılanacak.” dedi. Bize böyle sahip çıkan insanlar lazım. Allah nasip ederse sahamızın çalışmaları bittiğinde güzel bir açılış düzenleyeceğim ve sadece Milletvekili Mehmet Muş’u davet edeceğim. Çünkü sadece o sahip çıktı.” Şeklinde konuştu.

Ayrıca Akyüz, yayın sonunda konuşmalarını noktalarken yayın esnasında yorum yapan ve fikirlerini beyan eden izleyicilere de teşekkür etmeyi unutmadı.

HABER: Emine Temiz YILMAZ

Kaynak:Emine Temiz Yılmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber