Başkan Aksu'nun 20 Ocak mesajı

Başkan Aksu'nun 20 Ocak mesajı
AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, 20 Ocak 1989'da Samsunspor'un Malatya deplasmanına giderken geçirdiği trafik kazasının yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

31 yıl önce Türk futbol tarihinin en acı günlerinden birinin yaşandığını belirten Başkan Aksu, "Yüreğimizi yakan o elim kazanın üzerinden 31 yıl geçti. Bu acı sadece Samsun'un ve Samsunspor"'un değil Türkiye'nin ortak acısı oldu. Ülkemizi yasa boğan bu acının yaşandığı trafik kazasında hayatını kaybeden Teknik Direktör Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır, Zoran Tomiç ve şoför Asım Özkan’ı rahmetle anıyoruz. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.  Samsunspor"a ve ailelerine başsağlığı diliyorum. Kazada hayatını kaybeden değerlerimizin hatırasını ve anısını yaşatmak ve gelecek nesillere taşımak için Samsun Millet Bahçes'ine anıt yapacağız" dedi.

Samsunspor"un şanlı mazisiyle ve Türk futboluna kazandırdığı yıldız oyuncularla çok büyük ve değerli bir camia olduğunu da vurgulayan Başkan Ersan Aksu, "Güzide kulübümüz tekrar eski başarılı günlerine dönecektir.  Buna inancımız tam.  Samsunspor'un bu sezon gayet başarılı bir gidişatı var ve inşaallah sezon sonunda şampiyon olacaktır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel