BAŞKAN AKSU'DAN VATANDAŞLARA UYARI

BAŞKAN AKSU'DAN VATANDAŞLARA UYARI
AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, koronavirüs ile mücadelede vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Aksu, "Vatandaşlarımız gerçek dışı söylemlerle panik havası oluşturanlara itibar etmesinler ve yetkililerin açıklamalarını dikkate alsınlar. Rehavete kapılmadan, tedbirlere uymalıyız ve buna göre hareket etmeliyiz" dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, millet olarak topyekün koronavirüs ile mücadele edildiği bu günlerde bazı çevrelerce özellikle Samsun'da panik havası oluşturulmaya çalışılmasının çok yanlış olduğunu belirterek, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

PANİK YOK, TEDBİR VAR

Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelede çok hızlı şekilde tedbirler aldığını ifade eden Başkan Aksu, "Ülke olarak çok hassas bir dönemden geçiyoruz. Her birimizin çok dikkat etmesi gereken bir süreç. Son dönemde özellikle Samsun ile ilgili süper bulaştırıcı ve bir kamu hastanesi ile ilgili ses kaydı iddiaları ortaya atıldı. Ancak bu durum resmi kaynakların da açıkladığı üzere tamamen gerçek dışı. Vatandaşlarımız, panik ve korku oluşturacak gerçek ile alakası olmayan bu tür söylemlere kulak asmasınlar. Samsun'da mücadele başarı ile veriliyor. Millet olarak kenetlenip mücadele ettiğimiz bu günlerde sadece yetkililerin açıklamalarına itibar edip, dikkate alsınlar" dedi.

LÜTFEN KURALLARA UYALIM

Devletimizin aldığı tedbirlere, kurallara her bir vatandaşımızın riayet etmesi gerektiğni vurgulayan Başkan Ersan Aksu, "Devletimiz tüm kurumlarıyla vatandaşımız için seferber oldu. Alınan tedbirlere uymamak bir başkasının hayatını tehlikeye atabilir. Bu nedenle kurallara uymak herkesin görevi ve bu konuda hepimiz duyarlı olmalıyız. Bu süreçte sokağa çıkmak, kurallara uymamak yakın çevremize, hatta hiç tanımadığımız kimselere karşı da bir vebal olduğunu düşünüyorum. Hem kendimizin hem de başkalarının sağlığını düşünmek zorundayız. Risk devam ediyor. Sabırlı ve dikkatli davranmalıyız. Vatandaşlarımızdan rehavete kapılmadan tedbirlere uymalarını ve buna göre hareket etmelerini rica ediyorum. En kısa sürede sürecin bitmesi için hep beraber daha titiz ve dikkatli olmamız gerekiyor. Başarıyla mücadele edip bu günleri milletçe hep beraber atlatacağız inşallah" diye konuştu.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir