BAŞKAN AKSU'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN AKSU'DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI
AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Aksu, mesajında şu ifadelere yer verdi; 

"Bizleri bir Kurban Bayramına daha kavuşturan Rabbimize hamd ediyorum. Bu bayramda da millet olarak en büyük gücümüz olan birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularımızı daha da pekiştireceğimize inanıyorum.  Kurban Bayramı'nın rahmet ve bereketinin sıkıntılardan kurtuluşumuza vesile olmasını, milletimizle birlikte tüm İslam Âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum. 

Dini bayramlarımız aile büyüklerimiz başta olmak üzere birbirimizi ziyaret ettiğimiz, hep birarada olduğumuz özel günlerdir. Ancak bu bayrama da pandemi riskini yaşayarak giriyoruz. Koronavirüs salgını devam ediyor. Vatandaşlarımızdan bayramlaşırken, 
kurban keserken çok dikkatli olmalarını, temizlik, maske, mesafe konularında hassasiyetle hareket etmelerini özellikle rica ediyorum. Her birimizin sağlığı için, pandemi süreci boyunca yaptığımız fedakarlıkların karşılığını bulması için lütfen hepimiz üzerimize düşeni yapalım.

Pandemi sürecinde çoğu ülke vatandaşlarının tedavisinde bile zorlanırken Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye, süreci yönetmedeki başarısıyla ön plana çıkmıştır. Her bir vatandaşı için seferber olan devletimiz, mağduriyet yaşamamaları için tüm imkanları devreye aldı, almayada devam ediyor. Özellikle ücretsiz sağlık hizmetinin yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere karşılıksız nakdi yardımlar, esnaflarımıza destekler ve bir çok sektör ile ilgili açıklanan destek paketleri hemen, gecikmeden devreye sokuldu. Milletimiz için tüm bu imkanları seferber eden hükümetimiz, hizmetlerine de hız kesmeden devam etti. Sağlık, savunma sanayi, tarım, eğitim, ulaşım gibi bir çok alanda atılımlar yapılıp, sayısız yatırımlar hizmete açılırken, bazı projelerin ise temeli atıldı. Biz ülkemize ve milletimize her alanda en güzel hizmetleri vermenin gayreti içerisindeyiz.  

Bir yandan 18 yıldır ülkemize sayısız dev eserler kazandırarak milletimize hizmet yarışında hız kesmeden yolumuza devam ederken, diğer taraftan da ecdadımızın emanetlerine sahip çıkma noktasında gereğini yapmaktan hiçbir zaman geri durmadık. İşte bunun son örneği Ayasofya'nın 86 yıl sonra yeniden ibadete açılarak camii olması. Bu adımla bir milletin adeta yeniden doğuşuna şahitlik ediyoruz. Millet olarak bugün yeni bir diriliş mücadelesi veriyoruz. Bugüne kadar ezanımıza, bayrağımıza, vatanımıza kimsenin el uzatmasına izin vermedik, bundan sonrada vermeyeceğiz. Ülkemizin egemenlik hakkı konusunda attığımız bu adımlar, tarihimizin en şanlı sayfaları arasında yer alacaktır. Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin ibadete açılması kararını uygulamaya koyan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha teşekkür ediyorum. 

Gelecek günler millet olarak hepimiz için daha aydınlık olacaktır. Bu düşüncelerle ülkemizin, hemşehrilerimizin ve tüm İslam Aleminin Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir