BAŞKAN AKSU SAMSUN BÜYÜK KONGREYE HAZIR

BAŞKAN AKSU SAMSUN BÜYÜK KONGREYE HAZIR
AK Parti Samnsun İl Başkanı Ersan Aksu, 24 Mart Çarşamba günü Ankara'da gerçekleştirilecek olan AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi öncesi açıklamalarda bulundu.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle Ankara Kapalı Spor Salonu'nda saat 10.00'da yapılacak olan kongreye Samsun adeta çıkarma yapacak. İl Başkanı Ersan Aksu, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 manifestosunu açıklayarak dünyaya ve milletimize önemli mesajlar vereceği büyük kongremize Samsun'dan delegelerimizle ve hemşehrilerimizle birlikte katılacağız. Koronavirüs tedbirlerini en üst düzeyde alarak katılım sağlayacağız. Vatandaşlarımızdan da maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymaları konusunda hassasiyet göstermelerini istiyoruz. İnşallah hep birlikte bu süreci başarılı şekilde atlatacağımıza inanıyorun" dedi.

AK Parti'nin 2002 yılından bu yana pek çok alanda devasa yatırımları, projeleri hayata geçirerek milletin hizmetine sunduğunu vurgulayan Başkan Ersan Aksu, 'Biz icraat partisiyiz. Şuana kadar başardığımız çalışmalar ortada ve milletimizin takdiri bunun en açık göstergesi. Hiçbir vakit şu projeyi tamamladık, bu işi yaptık deyip hizmette hız kesmedik. Tam aksine daha büyük projelerle, daha büyük hedefleri gerçekleştirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Bizim derdimiz 19 yıldır olduğu gibi ülkemize ve milletimize büyük hizmetler sunmak. Bunun çabası içerisindeyiz" diye konuştu.

"Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, kongrede 2023 manifestosunu açıklayacak" diyen Başkan Aksu, sözlerini şu ifadeleriyle sürdürdü; "İlçelerimizin yanı sıra kadın ve gençlik kolları kongrelerimizi coşkuyla tamamladık. Çarşamba günü ise büyük kongremizi yapacağız. Heyecan içerisindeyiz. Sn. Cumhurbaşkanımızın yapacağı açıklamaları tüm Samsunlu hemşehrilerimizden dikkatlice takip etmelerini istiyoruz. Çünkü partimiz 19 yıldır olduğu gibi önümüzdeki süreçte de milletimize gece gündüz demeden çalışarak hizmet edecek. Bugüne kadar yerli ve milli olarak sanayide, bilim ve teknolojide, Mavi Vatan'da, haberleşme uyduları dahil olmak üzere pek çok alanda hizmet etme gayreti içerisinde olan bir partiyiz. Kongrede Sn. Cumhurbaşkanımızın yapacağı açıklamaları heyecanla bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir