BAŞKAN AKSU: DAYANIŞMAMIZIN GÜZEL BİR ÖRNEĞİ

BAŞKAN AKSU: DAYANIŞMAMIZIN GÜZEL BİR ÖRNEĞİ
AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Mayıs ayı huzur haklarını Filistin'e yardım için bağışlayan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde grubu bulunan tüm siyasi parti il başkanlarına ve meclis üyelerine Milli birlik dayanışmasında gösterdikleri hassasiyet nede

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, belediye başkanları, büyükşehir ve ilçe belediye meclis üyeleri İsrail'in saldırılarına maruz kalan Filistin'e yardım eli uzatmış, bir ambulansın Kızılay aracılığı ile Filistin'e gönderilmesi konusunda karar almıştı. AK Parti ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nde grubu bulunan diğer siyasi parti meclis üyeleri de mayıs ayı huzur haklarını Filistin'e destek için bağışta bulunma kararı aldı.

Filistin halkının her zaman yanında olduklarını vurgulayan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, "İsrail'in zulmü karşısında sessiz kalmamız mümkün değil. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğnde Türkiye, Filistinli kardeşlerimize destek için seferber oldu. İlk kıblemiz Mescid'i Aksa'da yaşananlar hepimizin yüreğini burkuyor.

İsrail'in acımasız bir şekilde sergilemiş olduğu saldırganlıkla çok sayıda Filistinli hayatını kaybetti. Evleri yıkılan, yaralanan Filistin halkının ihtiyaçlarına yönelik Kızılay tarafından başlatılan destek kampanyalarına bir süre önce Samsun İl Başkanlığımız, belediye başkanlarımız, büyükşehir ve ilçe meclis üyelerimiz katılarak bağışta bulundu. AK Parti'mizin yanı sıra Büyükşehir Belediye Meclisi'nde grubu bulunan siyasi partilerin meclis üyelerinin ve bazı ilçe belediye meclis üyelerinin de karar alarak mayıs ayı huzur haklarını Filistin halkına gönderecek olması bizleri mutlu etti. Filistin için hassasiyetle ortaya koyulan bu tablo Samsununuz açısından çok önemli olduğu gibi Nilli birlik ve beraberliğimizin, dayanışmamızın güzel bir örneği. Destek veren diğer siyasi parti il başkanları başta olmak meclis üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir