BAŞKAN AKSU BAFRA VE 19 MAYIS'TA

BAŞKAN AKSU BAFRA VE 19 MAYIS'TA
Bafra ve 19 Mayıs ilçelerinde programlar gerçekleştiren AK Parti Samsun İl Başkanı Başkan Aksu, iş insanları ile bir araya geldi, belediye başkanlarından çalışmalar hakkında bilgi aldı, teşkilatlara hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BAFRA VE 19 MAYIS'TA ZİYARET TURU

AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Geçen hafta Terme, Salıpazarı, Çarşamba ve  Ayvacık'ta programlar gerçekleştiren Başkan Aksu, şimdi ise Bafra ve 19 Mayıs ilçelerinde bir dizi ziyaretler yaptı. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar'ı ziyaret eden Aksu, ilçe ekonomisi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Aksu, daha sonra iş insanı Celal Eriş ile bir araya geldi.

İŞ İNSANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Geçmiş dönem AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel'i Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyete açtığı pirinç fabrikasında ziyaret eden Aksu, beraberindeki heyet ile birlikte Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ı makamımda ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Aksu'nun Bafra programındaki son durağı AK Parti Bafra İlçe Teşkilatı oldu.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Aksu, buradan 19 Mayıs ilçesine geçti. 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Toplaoğlu'nu makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Aksu, hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu AK Parti 19 Mayıs İlçe Başkanı Fatih Seven ve yönetim kurulu üyeleriyle bir aya geldi.

MİLLETİMİZE HİZMET BİZİM SİYASET FELSEFEMİZ

İlçe ziyaretlerine her hafta belirledikleri programlar dahilinde devam ettiklerini ifade eden Başkan Aksu, "Ziyaretlerimizde hem iş insanları ile bir aya geliyoruz hem de belediye başkanımızdan ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi ælıyor, teşkilatlarımızla buluşuyoruz. Tüm teşkilatlarımızın motivasyonu üst seviyede. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Türkiye'nin her bölgesinde olduğu gibi Samsun teşkilatı olarakta hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren yoğun bir çalışma programı içerisinde olduk. Bundan sonraki süreçte de Samsun teşkilatı olarak tüm birimlerimizle gece gündüz demeden mesai harcamaya devam edeceğiz. AK Parti'nin kaderi ile ülkemizin kaderinin bir olduğu inancıyla hareket ediyoruz" diye konuştu.

Başkan Ersan Aksu, bugün ise Yakakent ve Alaçam ilçelerinde programlar düzenliyor.

HABER MERKEZİ

bb.jpegwhatsapp-image-2020-09-30-at-15.26.49.jpegwhatsapp-image-2020-09-30-at-15.26.47.jpegbbb.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber