Başkan Akgül’den Ahmet Yılmaz’a Teşekkür

Başkan Akgül’den Ahmet Yılmaz’a Teşekkür
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Salıpazarı Belediye Başkanı  Halil Akgül  ve beraberindeki Salıpazarı Belediye Meclis Üyesi ve Salıpazarı Yerel Eylem Kalkınma Grubu Başkanı Emine Dağlı’nın yanı sıra, Çarşamba Ticaret  ve Sanayi Odası Genel Sekreter Gültekin Sürül, Bölgesel Kalkınma ve Proje Ofisi Müdürü Reyhan Arslan ve Proje Ofisi Uzmanı Oğuzhan Kılınç’ın da katıldı.

Toplantıda , Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası-Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi aracılığı ile Salıpazarı İlçesinde gerçekleştirilebilecek projeler değerlendirildi.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Ahmet Yılmaz yaptığı açıklamada; ‘Bölgesel Kalkınma ve Proje Ofisimiz tarafından belediye başkanımız  Halil Akgül ile Salıpazarı ilçemizde birlikte yapılabilecek projeleri istişare ettik. Yapılabilecek ortak projelerin üretim ve istihdamın önünü açması için gayret gösteriyoruz. Çarşamba, Salıpazarı ve Ayvacık içelerindeki tüm üyelerini proje ofisiyle istişare edip hizmet almaya çağırıyoruz.’ dedi.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ise ‘ Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odamız bünyesinde bulunan ve Ticaret Borsamız tarafından ortaklaşa yürütülen Bölgesel Kalkınma ve Proje Ofisinin bölgeye çok önemli katkılar sağlayacağına yürekten inanıyoruz.Desteklerinden dolayı Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı  Ahmet Yılmaz’a teşekkür ediyorum.’ dedi.
 

HABER: Nurhan GÜZEL – Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber