Başkan Akgül’den 15 Temmuz Mesajı

Başkan Akgül’den 15 Temmuz Mesajı
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Başkan Akgül yayınladığı mesajında; “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü milli iradenin, birlik ve beraberliğimizin yeniden inşa edildiği kutlu bir zaferin yıl dönümüdür. Bu zafer şehit ve gazilerimizin üstün cesareti, milletimizin büyük fedakârlıklarıyla elde edilmiştir. Şanlı Türk Milleti 15 Temmuz 2016 tarihinde bir kahramanlık destanı yazarak ülkesine ve devletine bağlılığını, demokrasi ve anayasal düzene olan inancını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğimizi tüm dünyaya haykırarak darbe girişimini etkisiz kılmış, hainleri hüsrana uğratmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti işte bu inanç, cesaret ve kararlılıkla demokrasimize ve Cumhuriyetimizin temel niteliklerine bağlı kalacak, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Millet ve Tek Devlet ilkesi etrafında sımsıkı kenetlenerek hür, bağımsız ve aydınlık yarınlara doğru ilerlemeye devam edecek ve sonsuza dek varlığını sürdürecektir” ifadelerine yer verdi.
Başkan Akgül, “Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün yıl dönümünde bağımsızlığımız ve demokrasimiz uğruna mücadele veren vatanın birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm gazilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HABER: Ünal DALDAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber