BAŞKAN AKGÜL ‘SALIPAZARI ÜRETİYOR’

BAŞKAN AKGÜL ‘SALIPAZARI ÜRETİYOR’
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, ilçede faaliyet gösteren tekstil atölyelerini gezdi.

Salıpazarı İlçesi Orta Mahallede faaliyet gösteren Aydın Tekstil ve Az Tekstili ziyaret eden Akgül, firma sahiplerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Salıpazarı Kaymakamı Meriç Dinçer ve İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay’ında eşlik ettiği ziyaretlerde konuşan Başkan Akgül, göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana istihdam konusunda önemli adımlar attıklarını söyledi.

Özellikle tekstil alanında yatırımcıları teşvik ettiklerini söyleyen başkan Akgül, “ Son yıllarda ilçemizde istihdam alanında güzel gelişmeler oluyor. Gerek özel sektör, gerekse Toplum Yararına Çalışma Programları ile başta kadınlarımız olmak üzere bir çok vatandaşımız iş bulma imkanına sahip oluyor. İşte bu iki tekstil atölyemizde yüzden fazla kardeşimiz  çalışmaktadır. Fındık Fabrikamızda ve HK Tekstilde beşyüzün üzerinde çalışan var. İşvereni ve çalışanı ile ilçemize ekonomik katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Üreten bir ilçe, katma değer katan bir ilçe olma yolunda büyük mesafeler katettik.

Yerel yönetimler olarak her zaman yatırımcının yanında olacağız diyen Başkan Akgül, “Salıpazarı ilçemize yatırım yapmak isteyen girişimcilere kapımız her zaman için açıktır”dedi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber