BAŞKAN AKGÜL, ‘SALIPAZARI DOĞAL GAZI HAK EDİYOR’

BAŞKAN AKGÜL, ‘SALIPAZARI DOĞAL GAZI HAK EDİYOR’
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül katıldığı bir canlı yayın programında “10 yılda çok şey değişti,artık Salıpazarı doğal gazı hak ediyor” dedi

Belediye Başkanı Akgül,10 yıl önce seçildiğimizde Salıpazarı’nda doğal gaz olsun mu? Olmasın mı? hiç aklımıza gelmezdi. Çünkü daha yapılacak çok işlerimiz vardı. Fakat bu gün geldiğimiz noktada 10 yılda çok şey değişti. Salıpazarı artık doğal gazı hak ediyor ve Salıpazarı’nda doğal gaz olması gerekiyor. “dedi.

NEDEN SALIPAZARI’NA KADAR GELMESİN?

Hastanemiz, öğrenci yurtlarımız, kamu kurumlarımız, okullarımız, tekstil fabrikamız,fındık fabrikamız, doğal gaza uyumlu yeni yapılan konutlar. Salıpazarı- Çarşamba arasında yapılan cezaevi inşaatı var. Burada cezaevi hariç 160 lojman yapılıyor. Doğal gaz oraya kadar geldiğinde Salıpazarı’na 7 km kalıyor. Neden Salıpazarı’na kadar gelmesin?

GİRİŞİMLERİMİZ SÜRÜYOR

Konuyla ilgili girişimlerimiz sürüyor diyen Başkan Akgül, "Ankara’ya gittiğimde Enerji Bakanımızla görüştük,Salıpazarı’na doğal gaz hizmetinin getirilmesi için girişimlere başladık.Bakan Yardımcımızla da görüştük. Daha sonra Terme Belediye Başkanımızla Ordu’ya giderek AKSA Bölge Müdürümüzle görüştük. Doğal gaz talebimizi kendilerine ilettik”dedi.

DOĞAL GAZ OLMAZSA OLMAZIMIZ

Bu günden sonra doğal gaz meselesi benim olmazsa olmazım.Ne zaman bir gündem olursa bu meseleyi tıpkı Salıpazarı-Çarşamba Karayolunda olduğu gibi sürekli gündemde tutarak takipçisi olacağız”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir