BAŞKAN AKGÜL ‘GELECEĞİMİZ EMİN ELLERDE’

BAŞKAN AKGÜL ‘GELECEĞİMİZ EMİN ELLERDE’
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül Yaz Futbol Kursuna katılan çocukları ziyaret etti

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile birlikte düzenlenen Yaz Futbol Kursu başladı. Cengiz Demirel önderliğinde Suni çim sahada başlayan yaz futbol kursuna ilgi oldukça fazla. Futbol kursuna katılan minik sporcuları ziyaret eden Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, onlarla bir süre sohbet etti, daha sonra da çikolata ikramında bulundu.

GELECEĞİMİZ EMİN ELLERDE 
10 yıl önce çöplük olan bu alanda şimdi UEFA standartlarında bir futbol sahasında çocuklarımız spor yapıyor diyen Belediye Başkanı Halil Akgül, “Geleceğimiz emin ellerde. Geleceğimizin sporcularını bu tesislerimizde yetiştireceğiz.  Bu yaz tüm çocuklarımızı ücretsiz olarak başlattığımız Yaz Futbol Kurslarımıza bekliyor” dedi.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül gazetemize yaptığı açıklamada, “Salıpazarı İlçemiz altyapı,ulaşım,eğitim,sağlık,turizmde olduğu gibi spor ve tesisleşme alanında da önemli yatırımlar yapmıştır” dedi.

GENÇLERİMİZİ ÖNEMSİYORUZ 
Son yıllarda gençlerimize yönelik projelere hız verdik diyen Akgül, Gençlerimizi önemsiyoruz. Gençlik Merkezi, Gençlik Parkı, Tenis Kortu, Mesleki parkur ve Eğitim Kurslarımız ile gençlerimizin yanındayız. Tek gayemiz geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi olumsuz faaliyetlerden,faydasız internet alışanlığı,aşırı fanatizim ve zararlı taklitçilikten kurtarmak ve onları geleceğe hazırlamaktır”dedi.
 

1e635d3a-8f4f-4aa2-8cc9-6dc32e89c530.jpg

2c170f6f-c896-4570-9fc9-ef8c04ff2e8e.jpg

3d552905-e05f-4e9f-8865-746f994c74d4.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber