Başkan Adayı Sağlam’a Teşekkür Plaketi

Başkan Adayı Sağlam’a Teşekkür Plaketi
Büyük Birlik Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ertan Sağlam’a, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici bölgesinde gerçekleştirmiş olduğu üstün çalışmalar dolayısıyla teşekkür plaketi takdim etti.

Ankara’da hafta sonu gerçekleştirilen programda Büyük Birlik Partisi’nin 31 Mart Yerel Seçimler sonrası almış olduğu sonuçların değerlendirildiği bir toplantı organize edildi. Yapılan programda Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, seçim öncesi ve  seçim sürecinde yapılan çalışmalar ve alınan sonuçlar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yapılan değerlendirmeler sonrası Genel Başkan Mustafa Destici, Çarşamba İlçesi’nde 31 Mart 2019 seçiminde Çarşamba Belediye Başkan Adayı olarak sahada çalışmalar yapan ve yoğun bir tempoda faaliyetler gerçekleştiren Belediye Başkan Adayı Ertan Sağlam’a teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Adayı Sağlam’ın seçim sürecinde göstermiş olduğu üstün çalışmaları kutladığını ifade eden Genel Başkan Destici, plaketi takdim ederek başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Adayı Ertan Sağlam’ın yanı sıra Ayvacık İlçesi’nde de Belediye Başkan Adayı olarak sahada çalışmalar yapan Erdal Avcı’ya da teşekkür plaketi takdim edildi.



Haber: Aleyna AKKUŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber