Basın Önemli Bir Görev Üstleniyor

Basın Önemli Bir Görev Üstleniyor
Vali Hüseyin Aksoy “Basın, Samsun'umuzun gerek sorunlarının çözülmesinde gerekse şehrin tanıtımında önemli bir görev üstleniyorlar” dedi

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle Samsun Valisi Hüseyin Aksoy Samsun Polis Evi’nde Samsunlu basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kahvaltıdan sonra konuşma yapan Aksoy basının önemli bir görev üstlendiğini belirtirken, bugün doğum günleri olan iki basın mensubunun da doğum günlerini kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü yürekten kutluyorum diyerek sözlerine başlayan Samsun Valisi Bugün anlamlı bir gün. Basında yer alan arkadaşlarla kahvaltıda beraber olmak için düzenledik. Davetimize katılarak gelen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Basın çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Halkın haber alması anlamında basının hür olarak çalışması oldukça önemli ve bu açıdan basında görev alan arkadaşlarımızı bir anlamda da kamu adına görev almış kişiler olarak görüyoruz. Ben bu anlamda bütün gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kamuoyunun bilgilendirilmesi adına yapılan çalışmaları önemsiyoruz. “ şeklinde konuştu.

HAK EDENLER SARI BASIN KARTLARINI ALSINLAR

Samsun’da 70 sarı basın kartı olan arkadaşımız olduğunu söyleyen Hüseyin Aksoy  “Bunların yanı sıra hak ettiği halde hale bu karta sahip olmayan arkadaşlarımız da var. Umuyorum bu arkadaşlarımız da müracaatlarını yaparak kartlarını alırlar. 70 hiç de azımsanmayacak bir sayı ancak şehrimizde bu kartı almayı hak eden diğer arkadaşlarımız da alırsa çok daha fazla kişinin sahip olacağını düşünüyorum.“ dedi.

BASIN ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR

Samsun’da gazete, TV, internet siteleri ve diğer basın organları anlamında çok önemli kuruluşlarımız olduğunu belirten Vali Aksoy  “Yerel basınımız oldukça önemli bir görevi yapıyor. Samsunumuzun gerek sorunlarının çözülmesinde gerekse şehrin tanıtımında önemli bir görev üstleniyorlar. “ diye konuştu. 

Kaynak:HABEREXEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel