Basın mensuplarından protesto

Basın mensuplarından protesto
Samsun Atatürk Spor Salonu'nda oynanan bir voleybol maçında basın mensuplarını sebepsiz yere tribüne gönderen hakem triosunu basın mensupları protesto etti

 

Geçen pazar günü Türkiye Bayanlar Bölgesel Voleybol Ligi'nde oynanan Samsun Spor Lisesi Voleybol Bayan Takımı ile Tokat Gençlik Spor Kulübü arasındaki karşılaşmada görev yapan basın mensuplarını hakemin sebepsiz yere tribüne göndermesini gazeteciler protesto etti. 
 
Atatürk Spor Salonu tribünlerine yeleklerin ve fotoğraf makinelerini bırakan basın mensupları, spor salonlarında hep aynı sorunla karşılaştıklarını söyledi. 
 
Burada Samsun 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmail Temiz, yaşanan olayı kınadı. 
Bir kulüp yöneticisinin takımının geriye düşmesini hazmedemeyerek oyunun hakemine basın mensuplarını sahadan çıkartması talimatı verdiğini ve hakemin de bunu gerçekleştirdiğini öne süren Temiz, şunları kaydetti: 
 
''Görevi oyunu yönetmek olan hakemlerimiz kulüp yöneticisinin talebini uygulayarak basın mensuplarına ayrılan alandan basın mensuplarını uzaklaştırmıştır. Meslektaşlarımız yine sağduyulu davranmış ve herhangi bir taşkınlık yaşanmaması için taraftarların bulunduğu bölüme geçerek görevlerini buradan ifa etmişlerdir. Bu olay ise bardağı taşıran son olay olmuştur. Bundan sonra yetkisi olmadığı halde, muhabir arkadaşlarımızı dışarı çıkarmak isteyen hakemler hakkında gerekli yasal şikayet ve işlemler başlatılacaktır. Bu tür organizasyonlardan sorumlu olan kişi ve kuruluşları gerekli özeni göstermesi temennisiyle, yaşanan olayı kınıyoruz.'' 
 
                                                         
                                                                                                                                             kaynak: olaygazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel