Basın Gençlik Hizmetleri’nin konuğu oldu…

Basın Gençlik Hizmetleri’nin konuğu oldu…
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen sabah kahvaltısında Basın mensupları, ilçe müdürleri, antrenörler ve sporcuları ile bir araya geldi.

Düzenlenen sabah kahvaltısına Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe müdürü İlkay Aydın Çarşamba Gençlik Merkezi Müdürü Bülent Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Seyit Özgürel, Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Antrenörlerinden Yaşar Giritli, Yaşar Karasu Fatih sağlam Tülay Zorlu ve Cemil Cengiz katıldı.

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın,” Çarşambada açtığımız Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa açılan kurslarımızın sonucunda gençler arasında rekabet duygusunu uyandırmak için yarışmalara katılmamız gerektiğini fark ettik. Bu sebeple ilçede ihtiyaç duyulan bir spor kulübünü daha kendi ilçemiz bünyesinde Çarşamba gençlik ve spor kulübünü bugün itibariyle kuruyoruz. Bünyemizde basketbol, voleybol, boks, kano, izcilik futbol, tekwando ve masa tenisi branşların da faaliyet göstereceğiz. Kursiyerlerimizden çıkan yarışmacı çocuklara lisans çıkarıp amatör branşlarında yarıştıracağız. Kulübümüzün tescilli renkleri kırmızı yeşil ve beyaz olarak belirledik. Kulübümüzün ilk meyvelerini masa tenisi branşında il birincisi olan kulübümüzle topladık. Önümüzdeki günlerde U-13, U-14 ve U-15 amatör futbol müsabakalarında ilçemizi temsil etmeyi düşünüyoruz. Bu konuda bizden desteğiniz esirgemeyen ve bizi harekete geçiren başta gençlik ve spor bakanımız sayın Akif Çağatay Kılıç’a ve Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’a kurumum adına teşekkür ediyoruz. Ayrıca kahvaltıda 15-21 Mayıs Gençlik Haftası’nda yapılacak faaliyetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

BAKANLARIMIZA TEŞEKKÜR

Çarşamba İlçe Milli Eğitim Müdürü Telat Aktaş,” Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın’ın kurmuş olduğu spor kulübünün tanıtımındaki verileri analiz ettiğimizde Çarşamba Milli Eğitim ve spor müdürlüğümüzün faaliyetlerinin artarak devam ettiği, Samsun ve Çarşamba spor şehri olma yolunda ilerlediği görülmektedir. Tüm okullarımızda mutlaka çocuklarımızı herhangi bir spor branşına yönlendirmesi için gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Bu arada eski Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç ve yeni Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’ ın Samsunlu olması bizim için büyük bir avantajdır. Spora ve sporcuya vermiş oldukları büyük desteklerinden dolayı ilçemiz adına sonsuz teşekkür ediyoruz.” Dedi.

19 KURSUMUZ VARDIR

Gençlik Merkezi Müdür vekili Bülent Özkan, “Çarşamba Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığımızın gençliğe kültürel alanda hizmet verdiği kuruluştur. Merkezimizde 19 kursta 547 öğrenci kurs görmekte olup 2350 üyemiz vardır. 19 kursumuzun 5 tanesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa açılmıştır. Tezhip, resim, Arapça, Osmanlıca, ney, bağlama, gitar, İngilizce, takıtasarım, keman, piyano, satranç, halk oyunları ve tiyatro branşların’dan oluşan 19 kursumuz vardır. Ayrıca üniversite ve lise öğrencileri ile kitap toplama ve okullara kütüphane kurma, yaşlılar haftasında yaşlılarımıza çiçek sunma, kutlu doğum haftası gibi günlerde etkinlikler yapıyoruz.” Dedi.

Kahvaltıdan sonra kulübümüz masa tenisi sporcuları ile basın mensupları arasında mini bir müsabaka yapıldı..
HABER: Sema Nur KOÇAKER – Sezer ÇOBAN 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber