Başbakan Davutoğlu'ndan taziye telefonu

Başbakan Davutoğlundan taziye telefonu
Başbakan Davutoğlu, Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde, PKK’lı teröristlerin bombalı saldırısında hayatını kaybeden polis eşi Esra Köse Başaran'ın ailesine telefon ile başsağlığında bulundu.

Malatya’da çeşitli ziyaret ve açılışlara katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, geçtiğimiz günlerde Diyabakır’ın Çınar ilçesinde polis lojmanlarına yapılan bombalı saldırıda hayatını kaybeden polis eşi Esra Köse Başaran’ın Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki baba evini ziyaret etti. Köse ailesine taziye dileklerini ileten Bakan Tüfenkci, her zaman ailenin yanlarında olacaklarını ifade etti. 

Ziyaret sırasında telefon ile Başaran ailesi ile görüşen Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu acılı aileye taziyelerini bildirdi. Telefon ile baba Gazi ve anne Sümbül Köse ile görüşen Başbakan Davutoğlu, “Allah sizlere sabır ihsan eylesin. Cennete inşallah cümlemizi onun şefaatine nail eylesin. Ne yapılması gerekiyorsa Sayın Bakanımız Bülent Bey orada. Şehidimizin eşi için çocukları için ne yapılması gerekiyorsa gerekli talimatlar verildi.” ifadelerini kullandı. 

Başbakan Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu da telefon ile anne Sümbül Köse ile görüştü. “Evlat acısı çok zor” diyen Sare Davutoğlu, “Şehidimizin şefaatine sizi de bizi de dahil eylesin" dedi. Anne Sümbül Köse ziyaretten dolayı teşekkür ederek “Biz devletimize bağlıyız. Diğer çocuklarımı da seve seve feda ederim” diye konuştu.
Baba Gazi Köse ise “Ben şuan çok duygulandım, inanın çok mutluyum. Rabbime şükür ediyorum ki kızım kıyamette bana şefaat edecek. Biz bir takım medyada çıkan bize ait olmayan sözlerden son derece huzursuz olduk. O görüşler bizi bağlamaz. Ben bu devletten daha ne isteyeyim. Vatan Sağolsun, canımız feda olsun, Allah hepinizden razı olsun” şeklinde konuştu. 

Ziyarette İl Müftüsü Ümit Çimen tarafından dua okunurken taziye ziyaretine Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Emniyet Müdürü Ömer Urhal, İl Müftüsü Ümit Çimen, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı da katıldı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir