“Başarılı Olmak İçin Çok Çalışmak Gerekir”

“Başarılı Olmak İçin Çok Çalışmak Gerekir”
Samsun AK Parti binası doldu taştı. Samsun AK Parti İl Başkanlığı seçimini kazanan Fuat Köktaş’ı yakından görüp tebrik etmek isteyen partililer AK parti Binasına akın ediyor

 

Hayırlı olsun tebriğine gelen AK Parti Bafra İlçe Başkan’ı Tuncay Yurduseven ve üyeleri, Bafra Belediye Başkan’ı Zihni Şahin Çetinkaya Belde Belediye Başkan’ı Hadi Sezer, İkizpınar Belde Belediye Başkan’ı Şaban Çalışkan, Kolay Belde Belediye Başkan’ı Dursun Ayan, ,  Asarcık Belediye Başkan’ı İbrahim Yücel, Asarcık İlçe Teşkilatı Başkan’ı Hami Karakaş ve üyeleri, İlçe Teşkilatlarının Kadın Kollları Başkan’ları, Gençlik Kolları Başkan’ları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Hayırlı olsun ziyaretlerine yoğun ilgi gösteren parti üyeleri Başkan Köktaş’ı tüm dikkatiyle dinledi.Siyasi partilerin teşkilatsız asla olmayacağını söyleyen Köktaş; ‘İktidar olmak istiyorsan çok çalışacaksın ilk önce temeli iyi atacaksın, harcını iyi yaparsan yaptığın bina senelerce, asırlarca dayansın.

 

Siyasette böyle bir şey, teşkilatlarımız bizim temelimiz, bu temelin çok iyi atıldığı kesin, bu işin birde harcı var bizim harcımız karşılıklı sevgi, saygı ve ahde vefadır. Şu kalabalığa bakacak olursanız biz harcımızıda en iyi şekilde yapmışız’ dedi.

 

Partililerin ortak paydası ise, ‘Başkanımız Fuat Köktaş’ı her dertlerimizde, sorunlarımızda hep yanımızda gördük biz ahde vefayı sizde gördük, biz hizmeti eski başkanlığınızda sizde yaşadık. İlçe teşkilatları olarak yeni başkanlığınızda da başarılı bir döneme imza atacağınızı biz zaten biliyoruz bundan hiç kuşkumuz yok’ dediler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir