Başarılı Öğrencilere Forma ödülü

Başarılı Öğrencilere Forma ödülü
Samsun İli Fakirleri Koruma Ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adem Vural, ”İlimiz genelinde başarılı öğrencilerimizi forma, bir miktar para ve Kuran-ı kerim ile ödüllendirdik ”dedi.

Samsun İli Fakirleri Koruma Ve Yardımlaşma Derneğinde düzenlenen tören ile başarılı öğrencilere Canik ilçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Kaplan, Dernek Başkanı Adem Vural, Karşıyaka Anadolu Lisesi Müdürü Erdal Eş, Derneğin Yönetim üyelerinden Yasemin Altun, Zuhal Zengin ve Emine Erkan tarafından, kırmızı-beyazlı-siyahlı renklere bezenmiş olan forma ve şort, Kuran-ı kerim, bir miktar para ile taktır ve teşekkür belgesi verildi.

SAMSUNSPORUMUZUN SEVGİSİNİ ARTTIRMAYI AMAÇLIYORUZ

Hayır, sever işadamlarımızın derneğimize vermiş oldukları katkılarla ayakta kalmayı başardıklarını dile getiren Başkan Vural,” Her yıl olduğu gibi bu yılda taktır ve teşekkür belgesi getiren başarılı öğrencilerimizin alın teri karşılığı olan maddi değeri az fakat manevi yönü çok büyük ödülleri dağıtmak için burada toplandık. Öncelikle bu yavrularımızı yetişmesinde büyük emeği olan anne, baba öğretmenlerimizi kutluyorum. Bu arada başarılı öğrencimize Samsunsporun formasını vermekle birlikte Samsunsporumuzun sevgisini arttırmayı amaçlıyoruz. Bu yardımları bize ulaştıran hayırseverlerde canı gönülden teşekkür ediyorum” diye ifade  etti

SONUÇTA ÜLKEYE NE KADAR ZARAR VERDİLERİ ORTADADIR    

Bundan evvel başarılı ve zeki çocukların bazı örgütler tarafında toplandığını belirten Başkan Vural, ” Ülkemize karşı ihanet cephesi oluşturmuşlardır.15 Temmuz bunun açık bir öğreneğidir. İşin ilginç yanı bizim bağışlarımızla bu ihaneti yapmaları değilmi? Dernek olarak bu örgütleri şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Melek gibi zeki çocuklarımızı toplayıp şeytani içgüdüsüyle yetirip ihanet çetelerini ortaya çıkartmışlardır. Çocuklarına iyi bir eğitim aldırmak isteyen birçok çaresiz aile bunlara güvenerek çocuklarını teslim etmişlerdir. Fakat sonuçta ülkeye ne kadar zarar verdileri ortadadır. İşte dernek olarak biz çocuklarımızı bu ihanet çetelerinin ellerine bırakmamak için gece gündüz çalışmaktayız” diye konuştu.

SUÇ ORANLARININ DA AZALACAĞINI HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ

Milli Eğitim Bakanlığının önderliğinde devlet okullarında okuyan bu yavrularımıza yetiştirmek için gelin beraber derneğimizce çocuklarımıza çıkarak eğintileri için ne gerekiyorsa seferber olalım vurgusu yapan Başkan Vural, ”Ben buradan sesleniyorum durunu iyi olan ailelerimizin bu zeki ve çalışkan çocuklarımıza sahip çıkıp her aile  bir çocuk okutsa inanın bu yavrularımız  hiç kimseye  muhtaç olmadan  ülkenin geleceğine  büyük katkılar yapacak. Evlatlar yetiştirtmiş oluruz. Ayrıca suç oranlarının da azalacağını hep birlikte göreceğiz. Birçok çocuğumuz çaresizlikten okulu bırakıp sokaklarda hiçte istemediğimiz suçlara yönlendirilecektir. Sonuç olarak yeniden herkese sesleniyorum. Ülke geneline damga vurmak içi el ele verelim ”şeklinde konuştu.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Eğitim