"Başarıda da başarısızlıkta da birlikteyiz"

Başarıda da başarısızlıkta da birlikteyiz
Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Başarıda da birlikteyiz, başarısızlıkta da, karşılaşabileceğimiz tüm olumsuzluklara beraber göğüs germeliyiz." dedi.

 

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın bu sabah idman sonrasında Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi.

Kartal'ın bu ligin en organize olmuş takımlarından biri olduğunu belirten Altın "3 senedir aynı teknik direktör ve futbolcularla çalışan bir ekiple karşılaştık. Biz bunları çok iyi biliyorduk ve bir hafta boyunca buna göre çalıştık. 85. dakikaya kadar da maçın tek hakimi bizdik. 85. dakikada ne olduysa artık Kartalspor hem taraftar hem futbol ekibi olarak eylemlerini başlattı. Keza eylemlerinde de başarılı oldular. Bu yüzden onları tebrik etmek lazım; hem eylemlerinde başarılı oldukları için, hem de 90 dakika maçı bırakmadıkları için. Biz ne yaptık, tecrübesizliğimize yenik düştük. Ama bunlar da futbolun içinde var." dedi.

Hiçbir teknik adamın takımını geri çekmeyeceğini söyleyen Altın "Böyle bir mantalite yok. Ben 57 yaşındayım, ben de 20 sene futbol oynadım. Biz de aynı hataları yapıyorduk. Hocamız yanda geri çekilmeyin diye bağırmasına rağmen skoru korumak için geri çekiliyorduk. Bu yüzden oyuncularıma asla kızmıyorum. Onlardan çok memnunum, hepsinden Allah razı olsun. Yorgunluğun vermiş olduğu bazı bilinçsiz hareketler olacaktır tabi. Ama bunları da aşacağız inşaalah" diye sözlerine devam etti.

İyi yoldayız

Bulundukları durumdan memnun olduğunu belirten deyeyimli teknik direktör "Biz daha yeni kurulmuş bir takımız, yeni bir ekibiz. Bizim daha çok eksikliklerimiz var. Biz tabiki saha içinde bir takım olumsuzluklarımız olacak. Bu olumsuzlukları üstüne koya koya çalışacağız. Ekip olarak, yönetim olarak iyi yoldayız. Biz artık Kartalspor maçını bir kenara bıraktık, Boluspor maçına bakıyoruz." dedi.

Taraftarımıza teşekkür ediyorum

Tribüne baktıklarında taraftarımızı görünce mutlu olduklarını söyleyen Altın "Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Tribünü doldurmuş, coşkulu tezahüratlarıyla takımını motive etmek adına herşeyi ortaya koyan bir taraftar topluluğumuz vardı. Ama malesef o eyleme onlar da düştü." diye belirtti.

Adı gibi "Emin" Başkan

Samsunspor'un büyük bir camia, büyük bir marka olduğunu ifade eden Altın "Bundan 1 buçuk 2 ay önce bir isim vardı, bir marka vardı ancak bir futbolcu topluluğumuz yoktu. Allah razı olsun ki adı gibi Emin Başkan bu takıma sahip çıktı. Başkan ve yönetimi bu işin altına elini değil vücudunu koydu. Bizler bu takımı kurduk, bir yerlere getirdik. Hedeflediğimiz yere yavaş yavaş emin adımlarla ilerlemek istiyoruz. Bizlerin Samsunspor'un temelini sağlam atmamız lazım." dedi.

Beraber paylaşacağız

Başarıyı beraber paylaştığımız gibi başarısızlığı da paylaşmamız gerektiğini vurgulayan tecrübeli hoca "Başarıda da birlikteyiz, başarısızlıkta da, karşılaşabileceğimiz tüm olumsuzluklara beraber göğüs germeliyiz." dedi.

Gazetecilik araştırma işidir

Kartalspor maçında oynayamayan Ahmet Arı hakkında çıkan haberler üzerine de konuşan Altın "Gazetecilik araştırma işidir. Basın mensupları da bu takım için çok önemli, sonuçta bu şehri basın mensupları yaptıkları haberlerle yönlendiriyor." diye ifade etti. Ahmet Arı'nın federasyonun ihmalkarlığı yüzünden oynayamadığına dikkat çeken Altın "Ahmet Arı benim B planımdı. Oyundan düştüğümüz anda onun hızından faydalanmayı planlıyordum. Cezası bitmiş bir oyuncuyu federasyonun bilgisayarının verdiği bir "error" hatası yüzünden oynatamadık. Kesin bir bilgi gelmeden onu oynatsaydık %1 'lik bir ihtimal bile olsa sonuçlarına katlanırdık." diyerek sözlerine son verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor