“Başarı ortamı çok önemli”

“Başarı ortamı çok önemli”
Çarşambaspor Teknik Direktör Ünsal Yaşar, transferlerin devam edeceğini dile getirirken bu sene yapılan transferlerin takıma adapte olma konusunda sorun yaşamadıklarını aktardı

Bölgesel Amatör Lig, 12. Grup’ta mücadele edecek olan yeşil beyazlı takım Çarşambaspor, Adapark Tesisleri’nde Teknik Direktör Ünsal Yaşar yönetmeliğinde antrenmanlarını sürdürüyor.

“Takım, %80 civarında transfer noktasında hazır”

Transfer çalışmalarının uygun oyuncu bulma şartıyla devam edebileceğini söyleyen Çarşambaspor Teknik Direktörü Ünsal Yaşar, “Transferlerimizi hemen hemen bitirdik sayılır. Eğer uygun şartlarda, bize uyum sağlayabilecek bir oyuncu bulursak 1 ya da 2 oyuncu daha dahil edebiliriz. Bunun dışında takım, %80 civarında transfer noktasında hazır. İnşallah bu hafta da kendi evimizde karşılaşacak olduğumuz rakibimiz ile iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

“Başarıdan önce başarı ortamı oluşturmak çok önemli”

Takımın birlik ve beraberliğinin iyi bir konumda olduğunu ve her takımda pürüzlerin olacağına değinerek, “Biz teknik ekip olarak alışığız. Kulüp, kurumsal bir kulüp olduğu için her şey düzenli. Öyle olmasından kaynaklı alışma sorunumuz olmadı. Tabiki oyuncular farklı yerlerden, farklı takımlardan geldikleri için hepsi bireysel olarak farklı özelliklere sahip. Bunu her takım yaşar sezon başında. Zaman zaman çok güzel arkadaşlıklar kuruluyor ve zaman zaman yanlış anlaşılmalar da olabiliyor. Bu yüzden sezon başında bazı dengesizlikler olabiliyor. Oluşan ufak tefek sorunları lehimize çevirerek, arkadaşlıklarını daha da güçlendirerek yolumuza devam ediyoruz. Başarıdan önce başarı ortamı oluşturmak çok önemli. Bunun için elimizden geleni yapıyoruz. Takımın birliği, beraberliği ve arkadaşlıkları iyi durumda. İnşallah daha da iyi olacak.” İfadelerini kullandı.

Ayrıca teknik adam Yaşar, oynanan oyunlar puan getirirse oyuncuların da morallerini olumlu yönde etkilediğini ekledi.

HABER: Yağmur AYAN – Sima SARIOĞLU

fkfkdkd.jpghooogoggo.jpg

Kaynak:HABER EXPRES ( HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber