Başarı milletin başarısıdır

Başarı milletin başarısıdır
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, son 10 yılda elde edilen başarıların millet sayesinde olduğunu ifade ederek, "Millete asla sırtımızı dönemeyiz" dedi

 

Partisinin Yakakent İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, hükümetleri döneminde rekor üstüne rekorlar kırıldığını belirterek, bunların milletin sayesinde olduğunu söyledi. Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti Yakakent İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek Başkan Mehmet Gençoğlu ve partililerle bir araya geldi. Türkiye'nin son yıllarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Demir, "Eğitimden sağlığa, adaletten emniyete pek çok alanda başarılar elde etti. Göreve geldiğimizde Ziraat Bankası, çiftçiye yüzde 59 faizle kredi verirken şimdi yüzde 0 ila 7,5 arası faizle kredi vermeye başladı. Bunlar AK Parti hükümeti sayesinde olmuştur. Fakat elde ettiğimiz bu başarıların mimarı millettir. Bu başarılar milletimizin bize verdiği destekle olmuştur. Asla millete sırtımızı dönemeyiz" dedi.
 
Hükümetleri döneminde rekor üstüne rekorlar kırıldığını dile getiren Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, "AK Parti iktidarından önce ekonomi en büyük ve kronik sorunu enflasyon yüzde 30 seviyesindeydi. 10 yıl içinde en başta bu umutsuzluğu, inançsızlığı, karamsarlığı ortadan kaldırdık. 10 yıl boyunca Türkiye'nin bütün meselelerini çözebileceğini, iddialı hedefler otaya koyabileceğini, bu hedeflere ulaşabileceğini gösterdik. İmkanlar, şartlar oluştuğunda, özellikle güven ve istikrar sağlandığında Türkiye Allah’ın izniyle epsinin üstesinden gelebilecek ülkedir, böyle bir insan potansiyeline sahiptir, bunu da bu süre içinde göstermiştir, göstermeye de devam edecektir" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir