‘BAŞARI İSTENİYORSA BİZ VARIZ’

‘BAŞARI İSTENİYORSA BİZ VARIZ’
‘BAŞARI İSTENİYORSA BİZ VARIZ’

Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım ve Teknik Direktör Kenan Yelek şampiyonluğu tescillenen Çarşambaspor hakkında açıklamalarda bulundular. “Öncelik şehrimize hayırlı olsun, yönetim kurulumuzu oluştururken ik açıklamalarımız ‘TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK’ olarak belirlemiştik bütün planlarımızı ve çalışmalarımızı bunun üzerine yapmıştık. Hocamız Kenan Yelek ile birlikte emeğimizin karşılığını aldıgımızı düşünüyoruz. Önceden yaptıgımız açıklamayla sadece şampiyonluğumuz tescillendi. Çarşambaspor liglerin bitmesine 5 hafta kala 15 puanla matematiksel olarak şampiyonlugu garantilemişti. Bu başarıyıda oyuncularımıza ve taraftarımızın desteğine borçluyuz. Pandemi sürecinde play-off’lar oynanmadı, dolayısıyla bi üst lige çıkarıldık. En uygun kararın bu olduğunu destekliyoruz.”

‘KENAN YELEK İLE PRENSİPTE ANLAŞTIK’
Özkan Yıldırım :”Kenan Yelek ile prensipte anlaştık. Oyuncularımız ile yapacağımız yemekte sözleşme imzalayacağız ve yolumuza ‘ŞAMPİYONLUKLAR’ ile devam etmek istiyoruz.”dedi.

‘BAŞARI İSTENİYORSA BİZ VARIZ’
“Çarşamspor’un yeni hedefleri bundan önceki yönetimdeki başkanların ve diğer arkadaşların hedefi bir üst ligler ve başarı olmuştur. Bizimde hefimiz başarı. Tekrar bir üst lige çıkarak, yönetimle yapacağımız iyi bir çalışmayla Çarşambaspor’u iyi bir futbol ile bir üst lig’e çıkarmak için tüm mücadelimizi bu sezon içinde vereceğiz. Bunu yaparkende tüm Çarşamba halkımızı yanımızda ve stadımızı dolu bir şekilde görmek istiyoruz. Bu başarının tek başına gelmediğini biliyoruz. Taraftarlarımıza esnaf ve basınmıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Halkımız bizi yalnız bırakmadığı sürece mücadelemize devam edeceğiz.”

TRANSFERLER BAŞLIYOR
Çarşambaspor iç transferlerin yapılmaya başlanacağı ve bazı futbolcular ile görüşmeler yapıldığını dile getirdi. İlerliyen zamanlarda açıklama yapılacaığını belirten Özkan Yıldırım :” Görüştüğümüz oyuncular var. Henüz resmi imza atmadık. Bu hafta itibariyle kolları sıvayıp iç transferlerden başlıyacağız. İlk önce iç transferden başlayıp , sonrasında da hocamız Kenan Yelek’in doğrultusunda dış transferler başlanacak.” dedi.

KENAN YELEK:’BAŞARI BAŞARI BAŞARI’
“Mutluyuz sezona başlarken şampiyonluk parolasıyla yola çıktık. Başkanımız Özkan Yıldırım , Belediye Başkanımız Halit Doğan ve yönetim kurulu ile istişare yaparak Çarşambaspor’u şampiyonluğa nasıl taşıyacağımız konsunda çok çalıştık ve planlar yaptık. Başkanımız Özkan Yıldırım daima yanımızda bir abi, arkadaş gibi yanımızda oldu çok teşekkür ederim. Bizden istenen ve özlenen şampiyonluk hedefini şehrimize kazandırdık. Liglere baktığımız zaman Karacabey Belediyespor ve Çarşambaspor şampiyonluk ilan etti. Diğer kulüpler şampiyonlukları tescillenmedi. Pandemi sürecinden dolayı liğlerimiz tescil edildi. Çarşambaspor tarihi başarılarla dolu çok büyük bi kulüp şehrimizin markası Samsunspor’dan sonra en büyük camia olarak yoluna devam ediyor. Bizim hedefimiz daima ‘BAŞARI BAŞARI BAŞARI’ yönetim kurulumuz ile tek bir hedefimiz var oda ‘ŞAMPİYONLUK’. Biz elimizden gelen bütün gayreti göstererek iyi bi takım kurup göze hoş gelen Çarşamba deplasmanının zorlu bi yer olduğunu göstererek iyi mücadele ve iyi futbol göstererek güzel sonuçlar almayı hedefliyoruz.” dedi.

5-062.jpg6-042.jpg
FOTOĞRAFLARIN DEVAMINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber