Başakşehir ilk Avrupa sınavında

Başakşehir ilk Avrupa sınavında
UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele eden Medipol Başakşehir, bu akşam tarihindeki ilk Avrupa maçına çıkıyor.

Kulüp tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında boy gösterecek olan Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar ile karşı karşıya gelecek. Spor Toto Süper Lig geçtiğimiz sezon göz dolduran bir performans sergileyen ve futbol camiasından tam not alan Abdullah Avcı’nın öğrencileri, Avrupa arenasında boy göstermeye hazırlanıyor. Ligi 3. bitirerek Avrupa bileti alan Başakşehir, Hollanda’da güzel bir sonuç alarak İstanbul’da turu geçmek istiyor. Bu sezon kadrosunu Emre Belözoğlu, Bekir İrtegün, Cenk Ahmet Alkılıç ve Sokol Cikalleshi gibi isimlerle güçlendiren turuncu-lacivertli ekipte, sakatlıkları bulunan Epureanu ve Semih Şentürk karşılaşmada oynayamayacak.

AFAS Stadı’nda TSİ 20.30’da başlayacak olan zorlu mücadeleyi İskoç hakem Kevin Clancy yönetecek. İkinci maç ise Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda 6 Ağustos Perşembe günü oynanacak.

HAZIRLIK MAÇLARINDA 3 GALİBİYET, 2 BERABERLİK

Medipol Başakşehir’de teknik direktör Abdullah Avcı, yeni sezon öncesi kamp çalışmaları kapsamında takımı görme şansı buldu. 5 hazırlık maçı yapan turuncu-lacivertli ekip, 3 galibiyet, 2 de beraberlik aldı. Club Brugge ile 1-1, Anderlecht ile 0-0 berabere kalan İstanbul temsilcisi, Volendam’ı 3-1, Asteras’ı 2-1, Atromitos ise 1-0 ile geçti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir