Baro'dan Vali Aksoy'a Plaket

Barodan Vali Aksoya Plaket
Samsun Baro Başkanı Av. Necat Anıl ve yönetim kurulu üyeleri, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret ederek katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.


Vali Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret eden Samsun Baro Başkanı Av. Necat Anıl ve yönetim kurulu üyeleri, ’Karadeniz Baroları Futbol Turnuvası’na verdiği desteklerden dolayı Vali Aksoy'a plaket ve teşekkür yazısı takdim etti. Samsun Baro Başkanlığı olarak vatandaşların savunma haklarını kullanabilmeleri için büyük bir sorumlulukla görev başında olduklarını söyleyen Başkan Necat Anıl, "Bilindiği gibi yargı, son derece önemli işlevsel bir görev ve yetkiye sahiptir. Baro Başkanlığı olarak vatandaşlarımızın savunma haklarını kullanabilmeleri için görevimizi büyük bir sorumluluk anlayışı içinde yerine getirmekteyiz. Samsun Barosu yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarımızla birlikte bu gün Valimiz Hüseyin Aksoy'u ziyaret ettik. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle ilimizde düzenlenen, baromuz tarafından organize edilen ’Karadeniz Baroları Futbol Turnuvamızın her aşamasında verdiğiniz değer, tüm misafirlerimize gösterdiğiniz yakın ilgiden dolayı ve ayrıca Samsun’un tanıtımına yaptığınız katkı münasebetiyle şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Hüseyin Aksoy, "Samsun Baromuzun ilimizin kimliğine ve Samsunumuzun gelişmesi adına ortaya koyduğu katkıları ve çalışmaları büyük bir takdirle karşılıyorum. Bu başarılı ve duyarlı çalışmalarınızın devamını temenni ediyor, yönetim kurulunuzun nezdinde bu çalışmaların içerisinde yer alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Samsun Barosu Başkanı Av.Necat Anıl, vermiş olduğu desteklerden dolayı Vali Hüseyin Aksoy’ a plaket ve teşekkür yazısı takdim etti.
untitled-2.20130719110806.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel