Banka Müdürleri yemekte buluşmaya devam ediyor

Banka Müdürleri yemekte buluşmaya devam ediyor
Çarşamba' da müşterilerine hizmet veren Resmi ve Özel Banka Şube Müdürleri haftalık rutin toplantılarını Göl Restaurant'ta ki öğle yemeğinde bir araya gelerek gerçekleştirdiler.

Çarşamba İlçesinde bulunan Kamu ve Özel Banka Şube Müdürleri aylık ve haftalık yemek buluşmalarını bu hafta yine Göl Restaurant'ta ki öğle yemeğinde yerine getirdiler. Her hafta yaklaşık 12-13 banka Şube Müdürünün bir araya gelerek bilgi alış verişinde bulundukları yemek buluşmalarında bu hafta çoğu banka şube müdürlerinin çeşitli nedenlerle katılamamalarından kaynaklı bu hafta ki toplantıya Çarşamba Şekerbank Müdürü Hale Öztürk, Ziraat Bankası Müdürü Cahide Esen, Halk Bank Müdürü Şükrü Türk ve Türkiye Ekonomi Bankası Şube Müdürü Birkant Şanlı katıldılar.

Göl Restaurant'ta ki rutin yemekte bir araya gelen Banka Müdürleri müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek ve bankalar  arasında ki diyalogların daha sağlıklı olması adına yapılacak çalışmaları görüştüler. Öğle yemeğini fırsata çeviren Banka Müdürleri yemek saati süresince sohbet ortamında gerçekleştirdikleri toplantıyı gelecek haftaya daha fazla katılımlı yapabilme ümidi ile sona erdirdiler.

HABER- FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER- Sezer ÇOBAN

banka-mudurleri-yemekte-bulusmaya-devam-ediyor1.jpg

banka-mudurleri-yemekte-bulusmaya-devam-ediyor2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber