Bank Asya’dan Çarşamba TSO'ya ziyaret

Bank Asya’dan Çarşamba TSOya ziyaret
Çarşamba’da kısa bir süre önce açmış olduğu şubesiyle, faaliyete başlayan Bank Asya’nın Şube Müdürü Engin Kurt, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli’yi makamında ziyaret etti

 

Ziyarette yatırım çalışmaları, krediler ve oda üyelerinin ekonomik sıkıntılarının yanı sıra, yapılabilecek çalışmalar hakkında görüşmeler yapıldı. Bank Asya Katılım Bankacılığının Çarşamba’da hizmete girmesinin, güzel bir gelişme olduğunu dile getiren Başkan Kefeli, “Öncelikle, Bank Asya Çarşamba Şubesi'nin İlçemize, üyelerimize, işadamı ve hemşerilerimize, hayırlı olmasını diliyorum. İlçemizde yeni açılan Bank Asya Şubesinin, bu açıdan bakıldığında, yeni bir alternatif olacağına ve Çarşamba’da başarılı hizmetler vereceğine, inanıyorum. Asya Katılım Bankası Anonim Şirketi Çarşamba Şubesi Müdürü Engin Kurt’un şahsında tüm banka çalışanlarına başarılar diliyorum.” dedi.

Katılım Bankacılığı konularında bilgiler veren Bank Asya Şube Müdürü Engin Kurt, "Misyonumuz, çağdaş bankacılık hizmetlerini, faizsiz bankacılık ilkeleri çerçevesinde geliştirip, müşterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini "farklı beklentilere farklı çözümler" yaklaşımıyla karşılayarak, müşterilerimize ve Türkiye ekonomisine katkı sağlamaktır. Geliştirdiği ürünlerle, dünya standartlarında hizmet veren, saygın, güvenilir ve etkin bir banka olmak ise vizyonumuzdur. Kar ve Zarara katılma prensibi ile çalışan Faizsiz Bankacılık; sistem olarak müşterilerden fon toplayıp, reel sektöre kredi olarak kullandırarak, elde edilen karın yine müşterilere dağıtılmasını esas alır. Çarşamba’da bireysel, KOBİ ve ticari anlamda katma değer sağlamak ve İlk katılım bankası olarak üst seviyede hizmet vermek istiyoruz " dedi.

Haber- Foto: Kenan Gün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber